Ben yalı falan isterim havuzlu falan
Kimseyi bulamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yalı falan isterim havuzlu falan
Kimseyi bulamıyorum
O Zaman ilk önce mesleğinizi elinize alın. Arabanızı evinizi alın öyle evleninevde popo büyütüp oturacagımı yazmış mıyım bakın bakalım
Sıfırdan ev araba alamazsınız. Belli bir Anapara gerekiyor. Bu da en az 200 bindir günümüzde ev için. İlk önce onu biriktirmeniz gerekir. Acele etmeyin. Oturun ailenizle birikim yapın sonra evlenin, 25 yaşında çocuğu da yakmayın.yardımcı olurum ve olacagımı da yazdım zaten sorddugum soruyu anlamamışssınız siz , sıfırdan borc yaparak almak zor olur mu yazdım
birlikte yapıcaz şu şartlarda zor olur mu nasıl olur ordayım benSizin eviniz arabanız var mı herşeyi karşı taraftan bekliyorsunuz hayır 4 gündür konuşma ile bunları düşünmek için erken gelecek kaygısı da yaşıyorsanız çalışıyorsunuz sanırım evinizi arabanızı alsaydınız kafanız rahat olurdu elden beklemezdiniz
kimse kimseyi yakmıyor merak etmeyinSıfırdan ev araba alamazsınız. Belli bir Anapara gerekiyor. Bu da en az 200 bindir günümüzde ev için. İlk önce onu biriktirmeniz gerekir. Acele etmeyin. Oturun ailenizle birikim yapın sonra evlenin, 25 yaşında çocuğu da yakmayın.
Evet ailem destek olur dediğinize göre siz de bişey yokevde popo büyütüp oturacagımı yazmış mıyım bakın bakalım
Niye ev araba almadın?okudum ve çalışıyorum
Adam demeyelim, çocuk diyelim lütfen.İşin tuhaf yanı kadın kendi kendine gelin güvey oluyor adam daha 4 gün konuştuğu kadının burda böyle evlilik maaş konuları açtığını görse anında topuklar![]()
Nasıl çocuk? Koskoca 25 yaşında hem de bu yaşa kadar ev araba alamamış püüüüAdam demeyelim, çocuk diyelim lütfen.
Daha 4 gündür konuşuyorsunuz pesarkadaslar merhaba. kafam o kadar karışık ki konuya geçiyorum , daha önceden tanıdığım biri var 4 gündür falan daha sık mesajlaşmaya başladık ben 27 o 25 yaşında flört etmek istiyor ama ben biriyla yıllarca flört edemem ciddiyse ciddidir ilişki ve uzasın istemiyorum zaten o çocugu da yeni tanımaya başladım . konu evliliğe kadar ilerlerse çocugun evi yok arabası yok ama calışıyor kendisi mühendis . ev ve araba fiyatlarını da az çok biliyorsunuz bende yardım ederim tabi ki de ama sıfırdan başlayıp ev araba almak çok mu zor olur sizce ? gelecek kaygısı geçim sıkıntısı kafamı çok karıştırıyor![]()
25 yaşında gencecik bir adamın, aileden kalma varlığı yoksa evi arabası nasıl olabilir Allah aşkına? 18-22 yaş arası üniversite okumuş olsa, hadi hemen atandı veya işe girdi diyelim toplasan maximum 3 senelik bir işte çalışıyor. 3 sene de ev araba almak için o da orta düzeyde sanırım aylık kazancının ayda 30 bin falan olması gerekiyor.arkadaslar merhaba. kafam o kadar karışık ki konuya geçiyorum , daha önceden tanıdığım biri var 4 gündür falan daha sık mesajlaşmaya başladık ben 27 o 25 yaşında flört etmek istiyor ama ben biriyla yıllarca flört edemem ciddiyse ciddidir ilişki ve uzasın istemiyorum zaten o çocugu da yeni tanımaya başladım . konu evliliğe kadar ilerlerse çocugun evi yok arabası yok ama calışıyor kendisi mühendis . ev ve araba fiyatlarını da az çok biliyorsunuz bende yardım ederim tabi ki de ama sıfırdan başlayıp ev araba almak çok mu zor olur sizce ? gelecek kaygısı geçim sıkıntısı kafamı çok karıştırıyor![]()
Sizinki armut piş, ağzıma düş...tabi ki zor olur..öteki türlü ikinizde aileden zengin olacaksınız..o da yok sanırım.. yada 40 yaşında evini,arabasını almış birini bulacaksınız.. herkes mali mülkü zorluk için de yapıyor.. hayat böyle..birlikte yapıcaz şu şartlarda zor olur mu nasıl olur ordayım ben
25 yaşında evlenip birsürü borca mahkum ederek ne yapmış oluyorsun? 20 bin 30 bin kazanmıyorsanız borç ödemeniz hayatınızı çok zorlaştırır. Ayrıca konu açmışsınız fikir almak için ama hiçbirini kabul etmek istemiyorsunuz. Ne dememi istiyorsunuz? Kolay kolay ödenir sorun olmaz mı diyelim size pembe hayaller mi kurduralım? 25 yaşında bir erkeğin evlenmesi hem maddi hem manevi yönden çok vahim bir durum inan ki. Ayrıca 4 gündür konuştuğun biri ile evlilik hayalleri kurman da takdirde şayan.kimse kimseyi yakmıyor merak etmeyin
Zor olur diyoruz işte cevabımız bu. Maaşlarınız asgari ücretse hatta imkansız. Araba alsanızda binemezsiniz.birlikte yapıcaz şu şartlarda zor olur mu nasıl olur ordayım ben
Ohaaa diyim ben 30 yıldır kiradayımmm sen ne diosun.Bi evlen bakalımmm.arkadaslar merhaba. kafam o kadar karışık ki konuya geçiyorum , daha önceden tanıdığım biri var 4 gündür falan daha sık mesajlaşmaya başladık ben 27 o 25 yaşında flört etmek istiyor ama ben biriyla yıllarca flört edemem ciddiyse ciddidir ilişki ve uzasın istemiyorum zaten o çocugu da yeni tanımaya başladım . konu evliliğe kadar ilerlerse çocugun evi yok arabası yok ama calışıyor kendisi mühendis . ev ve araba fiyatlarını da az çok biliyorsunuz bende yardım ederim tabi ki de ama sıfırdan başlayıp ev araba almak çok mu zor olur sizce ? gelecek kaygısı geçim sıkıntısı kafamı çok karıştırıyor![]()