• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafa karışıklığı

Yaa ben anladım sizi. Maaşınız yok, eviniz yok, arabanız yok. Üç beş parça havlu çaput takımına çeyiz deyip kendinizi kandırıyosunuz.

Beğenmediğiniz mühendis, sizin ayaklarınızın üstünde duramayan bir ev kuşu olduğunuzu görünce kendisi tekmeyi basacak zaten. Gidip kendi gibi çalışan, mesleği olan bir kadınla sevgili olacak.

:)
kusura bakmayın ama bende boş biri değilim ilerde kocamdan para bekleyecek kadar da şuursuz değilim çok şükür eğitimimde var ( ne kadar kırıcı bi yorum ya )

kusura bakmayın ama bende boş biri değilim ilerde kocamdan para bekleyecek kadar da şuursuz değilim çok şükür eğitimimde var ( ne kadar kırıcı bi yorum ya )
ablacım ev kuşu olacagımı kim söyledi :))))

Siz daha dün bir bugün iki gördüğünüz adamın evi arabası var mı diye düşünürken, sizin neyiniz var?

Hanfendi araba mi istiyorsunuz.calisip birikim yapacaksınız.. yetmezse kredi çekip aylık taksitler halinde ödeyeceksiniz.bunlar için çalışmak lazım.ailenizin yanında yaşarken araba almak zor olmasa gerek..neden arabayı karşı taraftan bekliyorsunuz?siz evi olsun,arabası olsun diyorsanız 40 yaşında birini bulun..Zaten üniv bitirmek 23_24 yas..iş bulmak da zaman alıyor.27 yaşında bunların olmaması normal...siz üniv okudunuz mu?okumadıysanız hiç çalıştınız mı?
okudum ve çalışıyorum

arkadaslar merhaba. kafam o kadar karışık ki konuya geçiyorum , daha önceden tanıdığım biri var 4 gündür falan daha sık mesajlaşmaya başladık ben 27 o 25 yaşında flört etmek istiyor ama ben biriyla yıllarca flört edemem ciddiyse ciddidir ilişki ve uzasın istemiyorum zaten o çocugu da yeni tanımaya başladım . konu evliliğe kadar ilerlerse çocugun evi yok arabası yok ama calışıyor kendisi mühendis . ev ve araba fiyatlarını da az çok biliyorsunuz bende yardım ederim tabi ki de ama sıfırdan başlayıp ev araba almak çok mu zor olur sizce ? gelecek kaygısı geçim sıkıntısı kafamı çok karıştırıyor :KK43:
Bi an adam evlenme teklifi falan etti sandım

E siz kendiniz dediniz geleceğimi garanti altına almalıyım diye

Bunu başkasının mal varlığı ve maaşı üzerinden yapmasanız? Kendiniz, kendi maaşınızla kendinize ne alabilirsiniz? Geleceğinize nasıl yatırım yapabilirsiniz? Siz bir evliliğe maddi açıdan ne verebilirsiniz mesela?? Hiç sorguladınız mı?

Hoş değil tamamen eş tarafının maddi imkanları üzerinden gelecek planlamak. Her şey ortak olmalı. Belki de evleneceğiniz kişi de sizin için aynısını söyleyecek? Tek başıma ev geçindiremem , ben bana destek olan, iyi standartlarda yaşamamıza yardımcı olabilecek bir hayat arkadaşı istiyorum diyecek? Siz böyle biri misiniz peki?
yardımcı olurum ve olacagımı da yazdım zaten sorddugum soruyu anlamamışssınız siz , sıfırdan borc yaparak almak zor olur mu yazdım

Domağmış bebeğe don biçmek denir buna
Hele bir tam anlamıyla tanışın
Tanıyın birbirnizi
Sonra ev araba düşünürsünüz
Standartlarınız yüksek
Oooww ev araba hemde 25 yaşında hemde ülkenin bu şartlarında
Sizin neyiniz var acaba

E siz kendiniz dediniz geleceğimi garanti altına almalıyım diye
bende çalışacagım zaten iş bi kadının güvencesidir ve dünyanın kırk türlü hali var her sey olabilir kadınlar her zaman kendi parasını kazanabiliyor olmalı bence . zor olur mu dedim zaten hayatın bi sürü zorlugunu cektim bi de evlenince mi çekicem

Domağmış bebeğe don biçmek denir buna
Hele bir tam anlamıyla tanışın
Tanıyın birbirnizi
Sonra ev araba düşünürsünüz
Standartlarınız yüksek
Oooww ev araba hemde 25 yaşında hemde ülkenin bu şartlarında
Sizin neyiniz var acaba
siz evlenirkn cadırda yaşamayı mı kabul ettiniz veya evli misiniz :)))

Şimdi gelip dicek ki ama erkek adamın malı mülkü maaşı olmalı kadının vazifesi de evi çekip çevirmek hs
İstemede adamlara serefiniz kadar altın alsanız yeter dersiniz. 2 altın gelse “serefiniz bu kadar demek :)))))))” dersi

Asgari ücretle calısan bir mühendis olsam evde popo büyüten bir kadınla evlenmezdim.
evde popo büyütüp oturacagımı yazmış mıyım bakın bakalım

Back
X