• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa karışıklığı?

Bende yurt dışına evlenip geldim.Ayda bir görüşmek yeterli bence.Buradan okuduğum kadarıyla senelerce birlikteler,evlenmişler ama eşleri çok değişmiş…O yüzden pekte görüşmeye bağlı değil bu işler.Ama sana tavsiyem evlenmeden önce onun yaşadığı yeri,ortamı mutlaka gidip gör.Senin yurt dışı beklentini karşılayacak mı?
Siz hangi ülkedesiniz?
Memnun musunuz

Ben hukuk mezunu olduğunuzu hatırlıyorum, bu alanda nasil bir iş bulma planınız var? Bazı yüksek lisanlardan sonra değişik alanlarda çalışan tanıdıklarım var ama genelde çok zor olduğu için emin olamadım.
Bunun dışında ben aşırı garantici biri olarak asla iş bulmadan yurtdışına gitmezdim. Evlilik yolu ile gelip hiç istemediği şeyler yaşayan çok örnek gördüğüm için benim açımdan bir seçenek olmazdı bu. İş aramaya devam, bulduktan sonra bir sürü seçeneğiniz olur zaten tek kişi ile kısıtlı kalmazsınız. Zaten demişsiniz türkiyede de seçenekler var diye, aşk durumu olsaydı böyle bir şey demezdiniz. Demek ki biraz çıkar durumu oluşmuş, bence evlilik için çok yetersiz hisleriniz.
Hukuk okumadım yurt dışında geçerli bir mesleğim var o bilgiyi yanlış girdim.
Evet aşığım diyemem:( ama hoşlantı var hiçbir hissim de yok diyemem

Siz hangi ülkedesiniz?
Memnun musunuz
Almanya’dayım.Çok şükür eşim konusunda hayal kırıklığına uğramadım ama artık yalnızlığı iliklerime kadar hissetmeye başladım.Yeni ortam arkadaşlıklar filan belli bir yaştan sonra olmuyor.Genel anlamda baktığımda memnun değilim bu ülkeden ama Türkiye’de bıraktığım gibi değil.Her yerin çivisi çıkmış zaten diye kendimi avutma modundayım.

Back
X