- Konu Sahibi anzer_bali
-
Merhaba arkadaşlar ben bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum..
Şimdi benim 3 senelik ilişkim ayrıl-barışlarla uzatmalı bir şekilde bitti tamamen 3 ay kadar önce.. Artık hayatıma kimseyi almam yeterince üzüldüm,kırıldım derken üstünden çokta zaman geçmeden bir olay oldu ve benim kafam karışmış durumda şu an..
Ben çalışıyorum ve çalıştığım işte çeşitli mağazaların müdürleriyle görüşüyorum.. Bazılarıyla sürekli bazılarıyla arada bir..
3 hafta önce bu kişinin müdürü olduğu mağazaya gittim normalde ordan sonra başka mağazalara da gitmem gerekiyor ama o gün karışıklık oldu en son oraya gitmem gerekti neyse gittim işimi bitirdim tam çıkarken yanıma geldi kendisi "merhaba" dedi bende o sırada bi ürüne bakıyordum "x ürün yok mu" dedimo da baktı "o yok ama bu var buda aynısı" dedi bende "kardeşim istedide neyse tamam bunu alim" dedim oda "tamam korkup almana gerek yok ya ben öylesine söyledim" dedi bende "yo o yüzden almıyorum burası son mağazam başka yere uğramadan eve gitmek istiyorum" dedim.. Oda "vayy erken bitirmişsin mesaiyi" dedi güldü öyle ayakta laflarken birden durdu düşündü "hadi soğuk bişeyler içelim" dedi içeceklerin olduğu yere doğru gitti ben arkasından bakakaldım çünkü normalde "merhaba, kolay gelsinden" öte konuşmamın olmadığı biriydi sonra gitti aldı içecekleri bana döndü "vaktin vardı di mi" diye sormayı akıl etti sonunda bende "vaarrr" dedim ama şaşkındım hala.. Neyse sonra ben ayakta içip laflarız diye düşünürken odasına davet etti ve 1 saat sohbet ettik vaktin nasıl geçtiğini anlamadım resmen güzel hoş bir muhabbetti.. Sonra aşağı indik beni uğurladı ve uğurlarkende "normalde ben kimseyle böyle muhabbet etmedim ilk seninle" dedi ve çıktım oradan neydi bu şimdi diye sordum kendi kendime ama çokta anlam yüklememeye çalıştım yine üzülmemek için.. Ve bu 1 saatlik muhabbette beni tanımak adına genel hatlarıyla sorular sordu mesela nereli olduğumu hangi okuldan mezun olduğumu kaç yaşında olduğumu vs vs aynı şekilde ben sormadan kendinide tanıttı..
Sonraki hafta gitmedim oraya en son geçen hafta gittim yanına uğramayacaktım aslında ama görevliler yine ona yönlendirdi beni bende mecbur gittim odasına merhaba dedim "ooo hoşgeldin gel otur" dedi "yok oturmayayım bişe sormaya geldim" dedim "otur" diye baya ısrar etti "gidersin ne acelen var" dedi -ki o gün yine aksilik çıktı ve en son oraya gitmek zorunda kaldım şansa- yoksas oturamazdım..
Oturdum bi yarım saat kadar sohbet ettik ama bu sefer sürekli "sıkıldın mı" diye sordu, en son "yo neden soruyosunuz" dedim "sürekli elinde telefon var" dedi "saate bakıyorum" dedim "o zaman alim o telefonu ben ver bakim" dedi aldı telefonu.. Sonra "bu şirket hattı mıydı ya" dedi bıraktı telefonuLaf arasında erkek arkadaşım olup olmadığını sordu bu konuşmamızda.. Hatta üstü kapalı sormaya çalıştı ama ben "anlamadım" diye üsteleyince açık açık sordu Bende "ben çıkayım" dedim "tamam çık zaten sıkıldın hatta bende seninle çıkayım eve gidim biraz" dedi aşağı indik anahtarlarını aldı beraber çıktık yürüdük sonra "ben şurdan otobüse binicem" dedim oda "gel hadi bekleyelim" dedi bende "yok siz gidin" dedim "hayır olur mu öyle yalnız mı bırakıcam seni" dedi bende "ben hep yalnız bekliyorum alışığım" dedim "ama şu an yanında ben varım" dedi birazda otobüs gelene kadar lafladık.. Ertesi günde iş için aradı bi arkadaştan almış numaramı ben şaşırınca aramasına "ben senden istesem vermeyecek miydin ki numaranı neden şaşırdın" dedi bende "verirdim" dedim.. Telefonu kapatırken "görüşürüz canım" dedi..
İşte böyle arkadaşlar.. Ben anlayamadım ilgisi var mı yok mu birde ısrarla "bi gün beraber iftar yapalım "dedi bende "olur" diye geçiştirmek istedim ama söz alana kadar sordu.. Bende "tamam inşallah" dedim.. İşte muhabbetimiz güzel,laf arasında evlilikle ilgili de konuştuk.. Aynı yaştayız.. "Sen beni çok güldürüyorsun" diyor bide arada.. Niyeyse :44: Şimdi yorumlarınızı bekliyorum ben böyle ilgi var mı yok mu olan durumları pek sevmem net olmayı severim bu yüzden sizlere sormak istedim..
Biraz karışık yazmış olabilirim akılma geldikçe eksiksiz yazmaya çalıştım.. Şimdiden teşekkürler.. :)
hiç bir erkek hoşlanmadığı bir kadınla zamanını harcamaz :) flört etme evresinin hazırlıkları bunlar canım bence..
AnzerimmmYahuu adam besbelli ilgilenmiş seninle. Bunun olmasını bekliyordum vallahii iyi oldu çok sevindim. Yeni bir ilişkinin tohumları atılmış, hayırlısı olsun Yakında adam açılır sana iyice baksana iftar sözü falan istiyor
Bilmiyorum ya ben emin olamadım :44:Tabii ki de ilgisi var.
Bakalim devaminda nasil olacak. Bayiliyorum bi iliskinin baslama suresi hikayelerine. Pembe dizi tadinda
Apaçık ilgilenmiş sizinle,emin olamayacak birşey yok :)
Ya erkeklerin sağı solu belli olmaz ilgisi varmış ama net bir şey demeden kapılmayın benim yakın başımda böyle bir şey geçti...
Başta çok ilgilendi ben net olmadığı için onun gibi olmadım açık bir şey bekledim fazla belli etmedim doğumgünümü kutladı 1 ay sonra mesaj yazdım nasılsınız diye cevap bile vermedi hiç yerine koyulmak ağrıma gitti benim de iletişim hatalarım oldu arayı soğuttum bozmuş,kırmış olabilirim ama kim olsa ne yapsa da insana dönülür başta başımın üstünde yerin var,senle konuşmak bana zevk veren diyen adam beni hiç yerine koydu zaten çözememiştim anlayacağınız....
Niyetini anlamak için soru sorun hoşlandıysanız karşılık verin ben bunları yapmadığım için adam vazgeçmiş olabilir soğumuz da...
Kızlar bugün gittim bu kişinin yanına ama yanıma bile gelmedi.. Demekki ben yanlış anlam yüklemişim..
Ve şunu anladım tamam bi başkasından da etkilenebileceğimi öğrenmem hoşuma gitti ama en ufak bir hayal kırıklığına tahammülüm kalmamış artık..
is yerine gidiyorsun sonucta, arkadas ortamina degil ki.. Belki de yogundur
tatlım hayatımın en iğren senesini yaşıyorum Rabbim daha iğrencini göstermez inşallah :) bu seneden öğrendiğim şey şu ki; bi adam sana tam anlamıyla bağlanana kadar sen asla ama asla hayal bile kurmayacaksın. hep hayalperesttim hep mutsuz oldum. ihtimal bile düşünmemek lazım yahu adam hoşlanıyosa hoşlansın boşveeer açılsın hele bi görüşürsün kaptırmadan. çünkü erkek milleti bu dün çok aşık oluyo bugün arkadaş kalalım .
umarım hatta inşallah tam gönlüne göre, sana hakkettiğin değeri verecek kıymetli biri çıkar karşına :)
Di mi 2 sohbetten umutlandım hemen.. Daha doğrusu hoşuma gitti ve devam etsin istedim bu ilgi.. Neyse hayırlısı hepimiz için..
Çok sağol sende çok mutlu ol inşallah.. :)
Di mi 2 sohbetten umutlandım hemen.. Daha doğrusu hoşuma gitti ve devam etsin istedim bu ilgi.. Neyse hayırlısı hepimiz için..
Çok sağol sende çok mutlu ol inşallah.. :)
galiba bu donemde ayni umutlarla yasiyoruz birisi gelsin ve bizi o Kadar cok sevsin Ki hic birakmasin gitmesin ilgisi azalmasin istiyoruz gidenin yerini doldursun istiyoruz ama unuttugumuz bisey de var bundan oncekilerde biranda herseyimiz olmamisti Ki Hersey zamanla gelisti guzellesti birbirimize zamanla baglandik... Demek istedigim suan yasadigin herneyse tadini cikar beklentiye girmeden... Adam Sana ilgisini belli etmis bundan sonrasi biraz senin tutumuna bagli biraz da kismet Eger bu Kisi dogruysa zaten zamanla hayatina bi sekilde girecektir sen suan bu flirt doneminin tadini cikarmaya bak kafani karistirma olurmu olmaz mi diye kendini rahat birak bende biraz senin gibiyim kendimi onu beklerken buluyorum gelmeyince uzuluyorum sonra diyorum ya bu Kadar ay ben yanlizdim zaten Eger olacagi varsa zaten olur exle de zaten sevgili olmamiz 6 ay surmustu sonrasinda onun hayatimda olmasina alismam 7 ay bunlari dusunurek kendimi beklentilerimden kurtarmaya calisiyorum sende aklini karistirma birak Hayati geldigi gibi kabul et :))) unutma mutlulugu en cok bizler hakediyoruz cok yiprandik onun icin en iyisi gelsin :)
belkide o gün için kafasına takılan birşey vardı..
bu kadar ilgili olup yanlış anlaman imkansız o dengesiz o zaman
Ben de böyleyim ama erkekler farklı kızlar hemen bağlanıyor,etkileniyor erkekler kendilerini bizim aklımıza sokuyor sonra istedikleri gibi davranıyorlar....Onlara güven olmaz bende net olsun diye saçma sapan cins davrandım her şeyi görmezden geldim aramadım sonuçta soğudu ne yapsak bilemiyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?