Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar fotoğraf budur.ancak bunakdar atabildim.
Yok ama düzlük yok mu arkasında kafamın?Kafaniza takacak başka bir şey bulamadınız sanirim. Bildiğimiz kafa işte bu
Sonuçta kel gezmiyorsunuz ya
Acaba bir bana mi nornal geldi
Öyle bir anlattınız ki başka bisi bekliyordum
Siz o konuya takık olduğunuz için insanlar oraya bakıyor sanıyorsunuz .Saçlarımımbir toplayıp çıksam çok tuhaf bakıyorlar.yakışmıyor.
Zaten sürekli öyle yapıyorum.öyle çok imreniyorum ki sımsıkı topuz yapıp yakışanlara.Toplamayın saçı
Yani toplayacaksınız da kafanıza yapıştırmayın havada kalsın üst tarafı
Kafanın arkasından ziyade tepe kısmı daha önemli duruş için ve bence tepesi gayet bombeli duruyor yani siz taktığınız için herkes bakıyor gibi hissediyorsunuzKızlar fotoğraf budur.ancak bunakdar atabildim.
Dik üçgen gibi kafa yapısı mi olur Allah aşkına :)Saçlarımı toplasam çok kötü oluyor.kafamın arkası dümdüz.hiç yuvarlaklık yok.tepe kısmı da dümdüz
Yoo, gerçekten yolda görsem ne düz bir kafa yapısı demem. Normal kafa işte birseyi yokkiÇok düz durmuyor mu arkası.
bak bunun gibi yapabilirsin ben yapıyorum güzell oluyor arkasını aynı böyle tarakla alttan kabartıcaksın
bunu kuzenimde yaşıyo hepimizde olabiliyor bu takıntı bence
evettt çağla hepimizi kurtarıyo en azındanAyy butun kutuyu bitirdin Cağla demek istiyorum
Ben de böyle kabarik bonus seviyorum neredeyse. Kuru şampuan da bu etkiyi veriyor.