• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa şeklim çok kötü saç toplamak asla yakışmıyor var mı benim gibi olan?

Kızlar fotoğraf budur.ancak bunakdar atabildim.

bence attığım fotodaki gibi yaparsan hiçbir şey belli olmaz, başka da yöntemi olduğunu sanmıyorum. Zaten o şekilde yaparsan arkası bayaa bildiğin yuvarlak duruyor. Sıkıca ya da bol topla yukardan,minik minik aşağı doğru çekiştir düz kısımları, bombeli oluyor

kafa şekli öyle senin elinden bişe gelmezz
arkası düz oluyorsa saçınızın arkasını kabartabilirsiniz düz ince tarakla saç boyası tarağından

Eee ama gayet normal ben bir tuhaflik goremedim. Sadece saci biraz daha hacimlendirebilirsiniz. Saclar kafaniza yapisik duruyor. Havali dursa cok daha iyi gozukur.

Saçlarımı toplasam çok kötü oluyor.kafamın arkası dümdüz.hiç yuvarlaklık yok.tepe kısmı da dümdüz
Dik üçgen gibi kafa yapısı mi olur Allah aşkına :)
Arkası düz,tepeye ulaştığınizda ordaki zemin de düz.90 derecelik açı yapıyor yani.
Cozemedim ben,canlandıramadim.
Resim de normal görünüyor.

bak bunun gibi yapabilirsin ben yapıyorum güzell oluyor arkasını aynı böyle tarakla alttan kabartıcaksın
bunu kuzenimde yaşıyo hepimizde olabiliyor bu takıntı bence

Ayy butun kutuyu bitirdin Cağla demek istiyorum😂
Ben de böyle kabarik bonus seviyorum neredeyse. Kuru şampuan da bu etkiyi veriyor.

• Komik
Reactions: Jou
Back
X