• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa şeklim çok kötü saç toplamak asla yakışmıyor var mı benim gibi olan?

Yok ama düzlük yok mu arkasında kafamın?
Kafanızın en kötü görünecek halini çekmişsiniz zaten.
Elınızde saçlarınızı bastırıp aşağıya salmışsınız. İnek yalamış tabiri ile .
Böyle kim yaparsan yapsın dışarda bakarlar 😀
Ama bakılan kafa degil saç şekli bence 🙃
Saçını ne bileyim kabartın, tepeden bombe mombe bisi yapın

Siz toplamayı bilmiyorsunuz:)

Kafaniza takacak başka bir şey bulamadınız sanirim. Bildiğimiz kafa işte bu
Sonuçta kel gezmiyorsunuz ya :KK53:

Acaba bir bana mi nornal geldi 😂
Öyle bir anlattınız ki başka bisi bekliyordum
Ben kare kurguladım kafamda üstü de düz deyince🤣

Bence de normal

bak bunun gibi yapabilirsin ben yapıyorum güzell oluyor arkasını aynı böyle tarakla alttan kabartıcaksın
bunu kuzenimde yaşıyo hepimizde olabiliyor bu takıntı bence

Allahim ya ,ben sacimi bastirmak icin ugrasiyorum hatta cebellesiyorum adeta _cunku cok kuru ve kabarik _ baskalari da tam tersini yapmaya ugrasiyo.Kimde ne yoksa ona özeniyo sanirim.

Arkadaslar cok güzel önerilerde bulunmuslar.Ekstra kullandiginiz sampuan ve kreme de dikkat edin.Marka vermek ne kadar dogru burda gercekten bilmiyorum ama john frieda sampuan,krem ve diger ürünlerinin ayni cins olanlarindan( kopuk,sprey,serum vs) size uygun olanini denerseniz memnun kalirsiniz .Ben ornegin sac düzlestirici serisini kullaniyorum.indirimden yakaliyorum.Yoksa alamam.aldimmi da gıdım gıdım kullaniyorum 😁 siz mucizevi etki,hacim diye bi serisi var onu deneyebilirsiniz isterseniz.Kafa sekline bosverin bence siz öyle düşündügünüz icin öyle geliyordur size.Cesitli sac oyunlari ile de istediginiz gibi görünebilir ama önce sampuan ve ürünler daha önemli gibi geliyor bana.

Arkadaslar cok güzel önerilerde bulunmuslar.Ekstra kullandiginiz sampuan ve kreme de dikkat edin.Marka vermek ne kadar dogru burda gercekten bilmiyorum ama john frieda sampuan,krem ve diger ürünlerinin ayni cins olanlarindan( kopuk,sprey,serum vs) size uygun olanini denerseniz memnun kalirsiniz .Ben ornegin sac düzlestirici serisini kullaniyorum.indirimden yakaliyorum.Yoksa alamam.aldimmi da gıdım gıdım kullaniyorum 😁 siz mucizevi etki,hacim diye bi serisi var onu deneyebilirsiniz isterseniz.Kafa sekline bosverin bence siz öyle düşündügünüz icin öyle geliyordur size.Cesitli sac oyunlari ile de istediginiz gibi görünebilir ama önce sampuan ve ürünler daha önemli gibi geliyor bana.
Çok teşekkür ederim.

Bence de saçlar problemli. Fazla yıpranmış ve bakımsız. Kafa şeklinden önce saçlar bi şekle sokulmalı, bakım yapılmalı.

Ben ürün önermem. Her ürün herkese iyi gelmez çünkü. Ciltte de saçta da deneyerek iyi gelen ürünü bulacaksınız konu sahibi.

Toplarken saçınızı hep yukarıdan tepeden toplayın saçın içine topuz süngerleri koyarsanız güzel olur.

Biraz yuksekten toplayip yukarisini ince tatakla hafif kaldirsaniz olur krepe gibi. Her toplama sekli herkese olmuyor ki zaten. Ben bazen at kuyrugu yapinca acaip havali ve modern duruyor bazen de beceremiyorum cok siradan duruyor.

Benimki de böyle. Üst kısmınin basıklığını örtmek için asla çok sıkı toplamıyorum, hafif elimle kabartıyorum ve uzun perçem kestiriyorum kafama hareket katsın diye. Arka kısmı içinse saçımın üst kısmını ayrı topluyorum, alt kısmını ayrı topluyorum, sonra ikisini de yukarda birleştiriyorum.

Eklentiler

• images.jpeg-194.webp
    images.jpeg-194.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 100
Back
X