• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa şeklim çok kötü saç toplamak asla yakışmıyor var mı benim gibi olan?

Benim kafama benziyor. Ben her türlü topluyorum saçımı. Asker tıraşı gibi kısa da kullandım, tepeden de topladım, saçı iyice yapıştırıp aşağıdan topuz da yaptım. Kafaya takılacak bir şey değil.

Benimki de böyle. Üst kısmınin basıklığını örtmek için asla çok sıkı toplamıyorum, hafif elimle kabartıyorum ve uzun perçem kestiriyorum kafama hareket katsın diye. Arka kısmı içinse saçımın üst kısmını ayrı topluyorum, alt kısmını ayrı topluyorum, sonra ikisini de yukarda birleştiriyorum.
Agzına sağlık ben dr onu dicektim kafamın üst kısmı basık.

Kızlar merhaba.kafa şeklim gerçekten kötü.Allah a şükür sağlık sorunu değil ama estetik olarak çok kötü duruyor
Saçlarımı toplasam çok kötü oluyor.kafamın arkası dümdüz.hiç yuvarlaklık yok.tepe kısmı da dümdüz alnım geniş.ben de mecbur saçlarımı yandan yukarı doğru tepede topluyorum yarım alıp.serpil çakmaklı gibi.başka hiçbir model olmuyor.saçlarım dalgalı kabarık.foto da atabilirim isterseniz.ama bu durum benim öz güvenimi ciddi anlamda zedeliyor.

Senin takıntını o kadar iyi anliyorum ki . Benim de aynı sorunum var kafamın sol arka tarafı normal ama sağ arka tarafi düz ve kafa şekli yüz şeklini bile etkiliyor. Tesettürlü olduğum için sosya hayatimda bir sorun teskil etmiyor ama 1 ay sonra düğunum var eşim fark ederse çok üzulurum insanlar dügün zamanı mutlu olurlar ben ise kendimi çirkin hissettiğim için çok mutsuzum

Kızlar merhaba.kafa şeklim gerçekten kötü.Allah a şükür sağlık sorunu değil ama estetik olarak çok kötü duruyor
Saçlarımı toplasam çok kötü oluyor.kafamın arkası dümdüz.hiç yuvarlaklık yok.tepe kısmı da dümdüz alnım geniş.ben de mecbur saçlarımı yandan yukarı doğru tepede topluyorum yarım alıp.serpil çakmaklı gibi.başka hiçbir model olmuyor.saçlarım dalgalı kabarık.foto da atabilirim isterseniz.ama bu durum benim öz güvenimi ciddi anlamda zedeliyor.
Sende acık bırak sacını

Nasıl yani kafanız kare mi? ben anlayamadım gözümde canlandıramadim da foto atsanız iyi olacak

Kızlar fotoğraf budur.ancak bunakdar atabildim.
aaa, benim kafam da aynen böyle :rolleyes:

bence öyle anormal durmuyor, hatta sizden başka fark eden de pek olmuyordur bana kalırsa. ama canınızı çok sıkıyorsa, saç diplerine krepe yapabilirsiniz toplamadan önce. o kısımları hacimli göstereceği için kafa şekli daha yuvarlak görünür :) benim saçlarım bir de hacimsiz olduğu için, ben toplamayacağım zamanlarda bile yapar oldum artık :')

annenler bebekken hep sırt üstü yatırmışlar şekil o yüzden böyle olmuş. Benim de öyle ama saçlarım gür olduğu için dikkat edilmiyor. çok kafaya takılacak bişey gelmedi bana. ama pelin karahan gibi olmasını isterdim.

İki tane parca cit cit alin.saciniza gore boyunu ayarlayin.kafanizin duz olan yerine takin.arkadan toplayinca bombe olacaktir.

Back
X