- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye uzuyorsunuz kendinizi. ortada üzecek birsey yok kiii..Kızlar fotoğraf budur.ancak bunakdar atabildim.
Agzına sağlık ben dr onu dicektim kafamın üst kısmı basık.Benimki de böyle. Üst kısmınin basıklığını örtmek için asla çok sıkı toplamıyorum, hafif elimle kabartıyorum ve uzun perçem kestiriyorum kafama hareket katsın diye. Arka kısmı içinse saçımın üst kısmını ayrı topluyorum, alt kısmını ayrı topluyorum, sonra ikisini de yukarda birleştiriyorum.
Kızlar merhaba.kafa şeklim gerçekten kötü.Allah a şükür sağlık sorunu değil ama estetik olarak çok kötü duruyor
Saçlarımı toplasam çok kötü oluyor.kafamın arkası dümdüz.hiç yuvarlaklık yok.tepe kısmı da dümdüz alnım geniş.ben de mecbur saçlarımı yandan yukarı doğru tepede topluyorum yarım alıp.serpil çakmaklı gibi.başka hiçbir model olmuyor.saçlarım dalgalı kabarık.foto da atabilirim isterseniz.ama bu durum benim öz güvenimi ciddi anlamda zedeliyor.
Bence bu o kadar büyütülecek bir dert değil. Ben pek anlamam ama illaki vardır bir illüzyonu, bir yolu. Her şeyin var bir çaresi elbet, hem herkesin de var bir kusuru. Hiç takmayınKızlar fotoğraf budur.ancak bunakdar atabildim.
Sende acık bırak sacınıKızlar merhaba.kafa şeklim gerçekten kötü.Allah a şükür sağlık sorunu değil ama estetik olarak çok kötü duruyor
Saçlarımı toplasam çok kötü oluyor.kafamın arkası dümdüz.hiç yuvarlaklık yok.tepe kısmı da dümdüz alnım geniş.ben de mecbur saçlarımı yandan yukarı doğru tepede topluyorum yarım alıp.serpil çakmaklı gibi.başka hiçbir model olmuyor.saçlarım dalgalı kabarık.foto da atabilirim isterseniz.ama bu durum benim öz güvenimi ciddi anlamda zedeliyor.
Nasıl yani kafanız kare mi? ben anlayamadım gözümde canlandıramadim da foto atsanız iyi olacakKızlar merhaba.kafa şeklim gerçekten kötü.Allah a şükür sağlık sorunu değil ama estetik olarak çok kötü duruyor
aaa, benim kafam da aynen böyleKızlar fotoğraf budur.ancak bunakdar atabildim.