kafada duyulan sesler

5555544444

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
13
0
6
Kayseri
merhaba arkadaşlar ben 1-2 yıldır geceleri kafamda sürekli bikaç kişinin konuştugunu tartıştıgını duyuyorum ama anlamsız sözcüklerle ne dediklerini anlamıyorum ama 3-4 kişi kadın-erkek konuşu duruyorlar ve beni uyutmuyorlar susturamıyorum 3 defa psikiyatriste gittim hep depresyon dediler prozac rixper efexor zolerip verdiler
rixper içerken uyuttugu için duymuyordum ama bırakınca geri duymaya başladım neden olabilir depresyonmu gerçekten
böle bişey yaşayan varmı?

canım merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.kolay bir durum değildir muhtemelen.sana verebileceğim tek tavsiye doktorunu kesinlikle dinle ve sözünden çıkma.iyi geceler.

Gecmis olsun..

Esimin arkadasi bu sebebten dolayi hastaneye yatti, ve bi sure tedavi gordu.. Ama onun sorunlai vardi esi terketmisti ve cocugunu gostermiyordu..
Sanirim suanda iyi .. Insallah sizde iyi olursunuz.. Dr unuzu degistirdinizmi hic?

uyumadan önce ayetel kürsi okusanız :) faydası olacağını düşünüyorum hatta tesbih çekebilirsiniz ben biraz zor uyurdum eskiden (sizin konunuzla bağımsız gibi görünebilir ama) herşeyi çok aklıma takardım gün içinde olanları düşünür tekrar tekrar aklımdan geçirir ben de kendimle konuşurdum :) tesbih çekmeye başladım (amaç farklıydı ama) hiç hedeflediğim sayıyı tamamlayamadım hep uyurum mesela 1000 salavat çekeyim dedim 100 olmadan tesbih elimden düşer uyurum :) uykularım düzeldi
frkındayım sorun aynı şey değil ama ben rahatlatacağını ve sizi meşgul ederek bundan uzaklaştıracağını düşünüyorum :)

Geçmiş olsun canım.
Yatmadan evvel abdest alıp Ayetel Kürsi ve bildiğin dualarla beraber 35 besmele çekerek uyu.Uykuya dalmamışsan al bir tesbih eline yatağının içinde Allahın güzel isimlerinden çekerek uyumaya çalış.Tesbih zor olur dersen şimdi zikirmatikler çıkmış.
İşin doktor boyutunu atlamadan biraz maneviyatını güçlendir derim canım.Çünkü psikolojik sorunlar dışında bunlar birazda insanın kendini boş vermesi ile ortaya çıkan ama atlatılamayacak sorunlar değil.Duacınım.

İşte buda zikirmatik.Altı üstü 2 tl:1:

zikir3-935.jpg

Geçmiş olsun. Psikiyatriste gidin ve tedavinizi asla yarıda kesmeyin. Hem ilaç hem psikoterapi alırsanız fayda görürsünüz.

bende kesinlikle arkadaşlara katılıyorum yatmadan önce bildiğin bütün duaları oku uyuyamazsan hala tesbih çek ama dr ihmal etme Allah şifa versin

Benim de beynim uykuya yatınca durmadan konuşur hep düşünürüm olanları, yapmayı planladıklarımı beynim bi türlü susmaz. Hatta bazen beynim şarkı bile söyler. :9: ama uykusuzken olur bunlar, genelde hep olur ama uykum varken armut gibi düşüyorum yastığa. Uykusuzken adeta beynim saatlerce düşünür uyuyamam. Belki sizin de öyle bişey olabilir çok fazla takmamaya çalışın ama rahatsız edici boyuttaysa doktora danışmakta fayda var.

Bir ara bende arkamda birinin kahkaha attığını duyardım hatta biri gelip kapımı zorlamıştı falan gece yatmadan Ayetel kürsi okuyorum artık çokta rahat uyuyorum çok şükür .

Bence baska bir psikiyatriste görünün. Durumunuzu ihmal etmeyin ilerleyebilir cünkü. Bu konusanlar veya duydugunuz sesler sizden herhangi bir davranista bulunmanizi söylüyorlar mi? Cinlama, ugultu veya hisirdama gibi sesler olsa kulakta problem olur. Ama bayagi konusuyorlar diyorsunuz. Simdiki doktorunuzun dogru teshis koymadigi ortada. Vakit kaybetmeden bu konuda uzman olan bir psikiyatrist bulun. Sorununuz sadece ve sadece bir uzman elinde dogru teshis tedaviyle cözülür. Cok gecmis olsun.

herkese teşekkürler 3 ayrı psikiyatris e gittim hepsi neden oldugunu bulamayıp depresyon dediler artık sıkıldım doktora gitmekten. gece yatmadan kuran okuyp yatsam ayetkursi okusamda sonuç aynı değişmyor malesef. sesler bana bişey yapmamı söylemiyor sadece anlamsız konuşuyorlar

hanı bı rahatsızlık vardı adı aklıma gelemdi kımsenın görmediği insanları görüp duyuyorlardı onun başlangıcı olmadın yanı doktorlarında depresyon demesi baştan savma gibi olmuş inşallah işinin ehli bı doktora denk gelirsiniz

herkes bir tanı koymaya çalışacaktır dine bağlayan olacaktır ama en iyisini doktorlar bilir sözlerinden çıkmayın memnun değilseniz doktorunuzu değiştirin sizi tedavi edecek kişiler onlardır. Zor bir durumdur tahmin edemiyorum tabi ama. çok çok geçmiş olsun biran önce iyileşmeniz dileğiyle

herkese teşekkürler 3 ayrı psikiyatris e gittim hepsi neden oldugunu bulamayıp depresyon dediler artık sıkıldım doktora gitmekten. gece yatmadan kuran okuyp yatsam ayetkursi okusamda sonuç aynı değişmyor malesef. sesler bana bişey yapmamı söylemiyor sadece anlamsız konuşuyorlar

psikiyatr dışında bir nöroloji uzmanına da görünmenin faydası olacaktır

Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah bi an önce şifa verir inşallah. Bu ne zamandan beri devam ediyor, kötü bir olay yaşadıktan sonra mı böyle oldu yoksa durup dururken mi?

Merhaba iyi gunler ben azeriyim ve sizinle ayni dertden muzdaribim diye bilirim.bir yildir depresyon tedavisi goruyorum defresif hallerim duzeldi derken bu cikti ortaya.geceleri kafami yastiga koydummu annemin babamin az once bize gelmis misafirin her kesin sesi kafamda konusur en cokta en son muhabbet ettigim insanlarin.anlam da veremem konusulanlara bununla birlikte gozumu kapattigimda bazen gozumun onune goruntuler de geldigi oluyor.doktoruma birkac kez soyledim kitap oku biseyle meskul ol sakin onlara kulak verme uykun gozunden akmazsa yataga girme dedi ki cabuk uykuya dalasin.ben de kulaklikla uyumayi cozum buldum sarki dinleyerek uykuya daliyorum.ama bu neyin nesi ne zaman bitecek bilmek te istiyorum.o meshur hastaligi okumaktan artik ezbere biliyorum semptomlarini ve bir tek olmasin diyorum baska herseye raziyim.depresyon ilaclarimi da iyilesince azaltarak biraktirdi doktorum su anda bir tek durumumu koruyucu hafif ilac kullaniyorum .namaz kilan biriydim depresyon gecirince onu da kilamadim.sizde de boyle birseymi acaba?Allah her kese sifalar versin InsaAllah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X