kafada kurma hastalığı

Yani herseyin farkindasin?

Peki neden terketmiyorsun? Hakli oldugunu soylemesini mi bekliyorsun yoksa?
galiba bugune kadar attığı iftiralardan özür dileyip haklısın sen bende bütün sorun demesini çok istiyorum.

10 sene hatasını fark eder diye bekledim ama herşey daha kötü oldu. Yalan sööylemedim değil çok yalan söyledim yaşayamazdım yoksa. yalancı damgası vurdu. aldatmak biriyle konuşmak görüşmek yalanları değil

mesela evden dışarı çıkmam yasaklamıştı. annem hasta diye ekmek almaya gitmiştim bu gibi yalanlar söyledim. Ama yalancı damgası yedim.

galiba bugune kadar attığı iftiralardan özür dileyip haklısın sen bende bütün sorun demesini çok istiyorum.

10 sene hatasını fark eder diye bekledim ama herşey daha kötü oldu. Yalan sööylemedim değil çok yalan söyledim yaşayamazdım yoksa. yalancı damgası vurdu. aldatmak biriyle konuşmak görüşmek yalanları değil

mesela evden dışarı çıkmam yasaklamıştı. annem hasta diye ekmek almaya gitmiştim bu gibi yalanlar söyledim. Ama yalancı damgası yedim.

Hicbir zaman sen haklisin, ben manyagim demeyecek.

Bunu bekleyerek ömrünü heba etme, ailen bunun gibi bir manyakla yasantinizi ziyan ettiginizi biliyor mu?

ON yil surduyse bu iliski artik sen de normal degilsindir
Bu yasadiginin sebebi aile baglarinin olmayisi ve aile iletisimsizligi
Sen kendini degersiz hissederken onun sana deger verdigini dusundun belki biraz mutlu olmak istedin
Her kadin " seneler oldu bu iliskinin sonu nereye varacak diye dusunur evlilik dsunsun dusunmesin
Cok sevdigini anlasam sevdugin icin devam ettigini dusunurum ama tahmin edebiliyorum basta bu kisiye cok asik oldun onla yaotiklarina ragmen mutluydun gormezdsn geldin
Cunku ailenden bir kacisti eger aile baskisi yoksa da yalniz hissediyordun ve birseylerle avunup mutlu olmak istiyordun
Bu donguden cikmanin tek yolu yalnizligi goze almaktir
Sen yalnizligi goze alip ayrildiginda basta ozleyeceksjn bu adamin senin pesini birakacagiji da sanmiyorum bu arada
Ama emin ol daha guclu olacqksin
Ve sunu unutma herkesin aikesiyle problemleri var msela ben senelerce anneme mesafe koydum ama sundan emin ol ailen sana asla ihanet etmez asla sirtina hancer saplamaz
Bu adam yuzde doksan daha once seni aldatmistir da sen bilmuyorsun guzelim bize anlatmadigin nelere gogus gerdin bilmiyoruz bile
Deger mi kendine eziyet etmene?
Onu dusunecegine arkadaslar edin kendine
Para harca , denize git , sosyal kuluplere gir
Sen kotu biri olsan burada konu acmazdin onun icin elinden geleni yapmissin
Elinden geleni yaptuigina gore ve gicbirsey degismedigine gore artik ayrilma vaktidir
gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarınızı çok çaresiz hissediyorum ayrıyken bir kere dışarı çıktım diye yapmadığını bırakmadı kendimi suçlu hissetmeme sebep oldu halbuki ayrıydık. Kendimi çok uçlu hissediyrum şimdi de

Hani sen ayrılmıştın bununla? Her yerden engellemene rağmen rahatsız ediyordu seni ama sen istemiyordun? E hala iletişim halindesin. Hala sana hesap sormasını izin veriyosun. İletişim halinde olmanın bir sonraki aşaması barışmak zaten.

Bazı üyeler bizle dalga geçiyor. Biz de masum masum akıl veriyoruz uzaklaştırma kararı çıkart falan diye. Arkadaşlar boşuna nefesinizi tüketmeyin bu arkadaş için. Sen de burda konu açıp boşuna insanların vaktini alma. O kadar yazıldı çizildi sana hala aynı yerdesin.

Geri dönmedim. aklında kalan sorular varmış cevaplarını almak istiyoum diye iletişime geçti ve ayrı kaldığımız zamanın hesabını soruyor.
Güzel kardeşim bak geçen konunda bir takım nasihatlerde bulunduk sana hepsi de ortaktı aslında yani aklın yolu bir, bu adamı savcılığa ver. Hala daha ne hesabı veriyorsun ya inanılmaz bir durum. Gençliğimde benzer bir şeyi ben de yaşadım. Savcılığa vererek kurtuldum. İlla söyletme, bir şey biliyoruz da söylüyoruz. Neden yani amacın ne bu kadar pasif davranmanın? Korkuyor musun, ailenden çekindiğin durumlar mı var? Çekinme sana tavsiye. Hiçbir anne baba evladının bunları yaşamasına göz yummaz ne pahasına olursa olsun böyle bir durumda arkasında olur. Ailen biliyor mu bu durumu? Bilmiyorlarsa öğrenirlerse ne kadar üzülürler kahrolurlar düşünebiliyor musun. Git savcılığa ver bu pisliği korkma rica ediyorum.

Hicbir zaman sen haklisin, ben manyagim demeyecek.

Bunu bekleyerek ömrünü heba etme, ailen bunun gibi bir manyakla yasantinizi ziyan ettiginizi biliyor mu?
Hayır bilseler beni akıl hastanesine kapatırlar herhalde çok muhafazakarlar

Geri dönmedim. aklında kalan sorular varmış cevaplarını almak istiyoum diye iletişime geçti ve ayrı kaldığımız zamanın hesabını soruyor.
Bu tip insanların klasik taktiğidir her ayrılıkta sizi suçlayarak sizi tetikler ve sizin cevap vererek iletişim kurmanızı sağlar.Asla aslaaaaa onu inandıramayacaksınız.Hayatınız aynı döngüde devam edecek .Tamamen tüm iletişim yollarını kapatarak tabiri caizse hayalet olmalısınız.Bütün sosyal medyalarımızı kapatmalı gerekirse ailenizle bu konuyu paylaşmalı onlardan destek almalısınız .Yoksa kurtulamazsınız.Boşuna kendinizi anlatmaya çalışmayın.Çünkü bu tip insanların ruhsal beslenmeleri kaostur.Siz ne deseniz de onun kafasındakiler değişmeyecek.

Merhaba eski konularımdan bilenler bilir toksik bir ilişkim vardı.

yaptığım bazı olayları kendi kafasında kurup her konuyu aldatmaya aldatma girişimlerine getiriyor. Mesela sürekli arkasından bir erkekle konuştuğumu düşünüyor. hani telefonuma bak diyorum bir kanıt bulamazsın asla konuşmuyorum çünkü diyorum. başka telefonun vardır diye cevap geliyor. Sonrada telefonumu alıp kurcalıyor eskiden hiç takmazdım nasılsa korkacağım birşey yok diye. da birşey bulamadıkça bu sefer telefonu değişik kurcalıyor. Uygulama kullanma sürelerine bakıyor insagramda bu kadar ne yapın kesin biriyle konuştun biriyle konuşmazsan bu kadar süre giremezsin.

şu saatte rehbere girmişsin kimi aradın. elim dokunmuştur diyorum. kimle konuştun söyle diyor. Sürekli kendimi kanıtlama çabasındayım. kanıtlayamadıkça deliriyorum gerçekten aklımı kaybedecek oluyorum.
Unutkanlıkda başladı artık çoğu şifremi unutuyorum benden şifremi istiyor unuttum yeniden şifre alayım diyorum. sevgilinle konuşmayı silmek için zaman kazanıyorsun diyor. halbuki gerçekten unutuyorum. her konunun sonu sevgilin var benden başkası var 10 yılda beni kimlerle aldattın diye geçti. ve bunu yapmadığımı kanıtlamakla aslında sevgi filan değil ben haksızlığa gelemiyorum ille kedimi savunucam kanıt sunmam lazım. babam Allaha şükür varlıklı biri şimdiden evim yazlığım arabam herşeyiim var. eskiden onlar için beni bırakmadığını düşünüyordum ama bu hastalık.

artık gerçekten kafada kurma bunun hastalığı adı var mıdır tedavisi böyle biriyle yaşayan oldu mu

Şakamısın?

Hani sen ayrılmıştın bununla? Her yerden engellemene rağmen rahatsız ediyordu seni ama sen istemiyordun? E hala iletişim halindesin. Hala sana hesap sormasını izin veriyosun. İletişim halinde olmanın bir sonraki aşaması barışmak zaten.

Bazı üyeler bizle dalga geçiyor. Biz de masum masum akıl veriyoruz uzaklaştırma kararı çıkart falan diye. Arkadaşlar boşuna nefesinizi tüketmeyin bu arkadaş için. Sen de burda konu açıp boşuna insanların vaktini alma. O kadar yazıldı çizildi sana hala aynı yerdesin.
kadın kadının düşmanı mıdır. Gerçekten zor durumdayım aileme açıklayamayacağım şeyler var polise gidemiyorum. o yüzden öğrenmesinler diye. Haklı olmak istiyorum ya haklı ben yapmadığım birşey yüzünden iftira atılsın istemiyorum derdim zorum bu. belki sizin kızınınz da ileride aynı şeyleri yaşayacak sizden saklayacak. Belkide yaşıyor bilemeyiz. Kimsenin vaktini çaldığımda yok. Burası online bir platform isteten istediği yorumu yapabilir. istediği konuya bakabilir.

Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Nasıl ispatlamam lazım. Kimseyle 10 yıldır asla konuşmadım asla ya hani haykırıp bağırıp deliriyorum bazen bağır cağır aglama krizleri... Numara yapıyorsun tamda düşündüğüm gibi bunlar manipülasyon teknikleri ama ben yemem şimdi daha çok emin oldum söyle kimlerle konuştun diyor. Bu esnada artık ben kendimden geçiyorum sinir krizi geçirip bir kez bayıldım, sayıklama krizine girdim. başka olaylar içinde geçerli sadece ill sevgilin var diye değil. gerçek doğru olan şeyleri hayır inanmıyorum doğru söyle deyip ısrarcı oluyor. Buna dayanamayıp bir keresinde evdeki bütün ilaçları içmiş sonra hemen çok pişman lup kusmuştum. sonra annemler doktora götürdü tavuk yedim dokundu falan demiştim.

Sayıklama ve ağlama krizlerim çok olmaya başladı. Nöbetler geçiriyorum doğru söylüyorum çünkü ama yok gerçeği söyle diyor. İnanmıyorum dese kabul edicem inanmamak sana kalmış tecihin diye. Ancak doğruyu söyleceksin diye ısrar hakaret bende kanıtlamaya çalışıyorum. Çok büyük rezilde ettim bu uğurda kendimi arkadaşlarıma yazdım bakın şu gün şurdaydık siz vardınız şu resmi atsanıza bana vb....

Neden bir insan böyle davranır. Neden sürekli kendi bildiği inandığı doğrudur?
Ay kusura bakmayin şimdi yanlış bisey yazarim ama adamin psikolojisi bozuk evet ama sizinki de ondan hallice. Neden surekli bu adama bir şeyleri kanitlamaya çalışıyorsinuz? Ayrilin gitsin! Bulunmaz hintkumasimi nu Allah aşkına?!

kadın kadının düşmanı mıdır. Gerçekten zor durumdayım aileme açıklayamayacağım şeyler var polise gidemiyorum. o yüzden öğrenmesinler diye. Haklı olmak istiyorum ya haklı ben yapmadığım birşey yüzünden iftira atılsın istemiyorum derdim zorum bu. belki sizin kızınınz da ileride aynı şeyleri yaşayacak sizden saklayacak. Belkide yaşıyor bilemeyiz. Kimsenin vaktini çaldığımda yok. Burası online bir platform isteten istediği yorumu yapabilir. istediği konuya bakabilir.
Bak arkadaşım yazdım yukarda ben de yaşadım benzer şeyleri ben de korktum ailemden ilk etapta. Ama bıçak kemiğe dayandı gittim şikayetçi oldum. Ailem de gayet arkamda durdu bana kızmadılar üzüldüler kahroldular kurtarmaya çalıştılar beni. Ailenizden korkmanızı anlıyorum ama elin manyağından korkmak daha mı iyi? Aileniz size bu manyak kadar zarar vermez emin olun vermez. Kendinizi yiyip bitirmenin manası yok bu adam hasta ruh hastası bir manyak. Değişmeyecek. Sizin bu adamdan kurtulmanız gerek o sizi bırakmayacak. Gidin şikayetçi olun Allah aşkına bir nefes alın bir rahatlayın ya.

Hee aynen senin hayatını zindan eden kişi erkek ama erkek kadının düşmanı değil kadın kadının düşmanı. İlle polise git demedik sana. İletişim halinde olursan tacizlerini arttırarak devam ettirir dedik. Ama sen gitmişsin adam sana sevmediğim bluzunu yırt göster bana demiş gidip yapmışsın. Adamla sanki ayrılmamış gibi sürekli konuşup, kendini kanıtlamaya çalışıyorsun. Sen kurtulmaya çalışmıyosun ki bu kişiden.

Aman banane naparsan yap. Sessize alıyorum daha fazla maruz kalmamak için baaay

Kesinlikle iletişim kurma. Nasıl manipüle ettiyse seni sürekli kendini bize dahi kanıtlamaya calisiyosun konusmadim kimseyle diye. Lütfen görüsmeyin net olun kendinizi suclamayi bırakın kimseyle konusmadim neden inanmiyor gibi soruları bırakın. Hastalıklı bir tip . Suclayacaksanız da bu adamın neden bu kadar beni etkilemesine izin verdim gibi sorular sorun. Bu tipler normal olmuyor. Sağlıklı bi iliski yaşadığınızda cok iyi anlayacaksıniz. Daha fazla etkilemesine izin vermeyin lütfen.

Bir tanıdığım vardı muhafazakar bi ailesi vardı. Normalde kapalıydı kız ama saçı açıkken falan fotoğraflar atmış erkek arkadaşına, o da tehdit etmiş hep herkese gösteririm, herkese anlatırım diye. Yine ailesi muhafazakar olan bir tanıdığım çocukla yakınlaştığı için çocuğun dövmesine bile ses çıkartamamıştı ta ki boğazını sıkana kadar. Karşınızdaki insan normal değil. Aileniz muhafazakar olabilir ama sizin kılınıza zarar gelsin istemezler. Siz böyle yaparak onu haklı çıkartırsınız. Yapmayın. Gidin şikayetçi olun, ailenize anlatın ve bi daha görüşmeyin.

Evet aynısı oluyor. Acaba biriyle mesajlaştım ben mi hatırlamıyorum diye şüphe ediyorum kendimden. Ama yok.

Nöbet geçirmelerime bile yalan söyleme belirtileri diyor. hiç arkadaşım yok instagramda çok vakit geçiriyiorum evet ama bu biriyle konuştuğum anlamına gelmiyor ki. İyileşmek istiyorum. Böyle bir insanın var olmasından nefret ediyorum.

Yukarıda ayrıl yazanlar olmuş. Ayrılınca çok daha ağır suçlamalar yapıyor, kanıtlayamıyorum hiçbirini. herşeyi kanıtlayıp ayrılacağım derken 10 sene geçti. hergün savaş kıyamet.
Kaç yaşındasın ben sana anlatsam neler duyduğumu nelerle suçlandığımı şaşırırsın 😃
Bu seninle ilgili birşey değil onun sorunu hastalığı onun suçlamaları bitmicek sen kendini kurtarmazsanda ömür boyu böyle yaşayacaksın. Beni en son ateşim 40a dayanmışken bişeyin yok bilerek yapıyosun deyip hastaneye götürmek yerine zorla gezdirdiğini gezince geçeceğini söylediğini biliyorum ve dahası var. Hiçbir şey isptlama ve ayrıl ömrünü harcama.

Paranoid şizofren bu. Ne yaparsan yap 24 saat kamerayla da izlese aldattığını düşünür. Psikiatriye gitmesi lazım normal değil dusunceleri

gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarınızı çok çaresiz hissediyorum ayrıyken bir kere dışarı çıktım diye yapmadığını bırakmadı kendimi suçlu hissetmeme sebep oldu halbuki ayrıydık. Kendimi çok uçlu hissediyrum şimdi de
Amacim sana kotu hissettirmek degildi
Sadece farkina vardigin icin boyle hissediyorsun yuzlestigin icin
Suclu hissedecej bir sey yok sen kotu bir sey mi yaptin? Bunca eziyetine ragmen katlanmissin
Bunu yaomana gerek yok artik ozgurles diyorum sadece
BUtun bagini kopar telefondan englle
Cunku yazacak ve senle gorusmej isteyecek
Sen aldanip affedeceksin
ADeta zehirli bir sarmasik gibi
Kendini kotu hissetme suclama da senin bir sucun yok
Ama zamanin gitmis enerjin gitmis degmezmis
Ona uzulecegin zamanda neler basarabilirdin kendinle ilgili onu dusun
Bundan sonra bu sayyfayi kapat ve yeniden basla
Hepimiz hata yapiyoryz
Batiyoruz sonra kalkip yeniden basliyoruz
Haydi aglama ve yeniden basla sen de❤️

Merhaba eski konularımdan bilenler bilir toksik bir ilişkim vardı.

yaptığım bazı olayları kendi kafasında kurup her konuyu aldatmaya aldatma girişimlerine getiriyor. Mesela sürekli arkasından bir erkekle konuştuğumu düşünüyor. hani telefonuma bak diyorum bir kanıt bulamazsın asla konuşmuyorum çünkü diyorum. başka telefonun vardır diye cevap geliyor. Sonrada telefonumu alıp kurcalıyor eskiden hiç takmazdım nasılsa korkacağım birşey yok diye. da birşey bulamadıkça bu sefer telefonu değişik kurcalıyor. Uygulama kullanma sürelerine bakıyor insagramda bu kadar ne yapın kesin biriyle konuştun biriyle konuşmazsan bu kadar süre giremezsin.

şu saatte rehbere girmişsin kimi aradın. elim dokunmuştur diyorum. kimle konuştun söyle diyor. Sürekli kendimi kanıtlama çabasındayım. kanıtlayamadıkça deliriyorum gerçekten aklımı kaybedecek oluyorum.
Unutkanlıkda başladı artık çoğu şifremi unutuyorum benden şifremi istiyor unuttum yeniden şifre alayım diyorum. sevgilinle konuşmayı silmek için zaman kazanıyorsun diyor. halbuki gerçekten unutuyorum. her konunun sonu sevgilin var benden başkası var 10 yılda beni kimlerle aldattın diye geçti. ve bunu yapmadığımı kanıtlamakla aslında sevgi filan değil ben haksızlığa gelemiyorum ille kedimi savunucam kanıt sunmam lazım. babam Allaha şükür varlıklı biri şimdiden evim yazlığım arabam herşeyiim var. eskiden onlar için beni bırakmadığını düşünüyordum ama bu hastalık.

artık gerçekten kafada kurma bunun hastalığı adı var mıdır tedavisi böyle biriyle yaşayan oldu mu
10 yıl nasıl dayanabildinki. Anlaşılan senide inandırmış onu aldatığından kendin bile şüphe edecek hale gelmişşin.. 5 ay sadece 5 ay dayandım evli kalmaya 10 yıl aklım almıyor. Yaşadığın psikolojik şiddeti tahmin bile etmek istemiyorum. Üyeliğini kapatmışssın eğer yinede konunu takip ediyorsan diyeceğim şu sen suçsuzsun kurbansın ailene durumdan bahset yoksa akıl sağlığını kaybedersin. İnsan bu tarz kanıtlayamayacağı iftiralara uğrayınca kendini benliğini kaybediyor.

Back
X