- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.141
TemiZlik var iki makina çamaşır heryer supurulecek silinecek mutfak temizlenecek biri bana yardıma gelsinhmm neyse yarın evde enerji depola bari :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TemiZlik var iki makina çamaşır heryer supurulecek silinecek mutfak temizlenecek biri bana yardıma gelsinhmm neyse yarın evde enerji depola bari :))
kız bunlar neTemiZlik var iki makina çamaşır heryer supurulecek silinecek mutfak temizlenecek biri bana yardıma gelsin
Çokmu aradın kız bunu nerden aklina geldiEvet yeni nick![]()
Evi b..k götürüyor canım kaç gündür anneme gittik geldik dün yapacaktım yağmur yağdı yapamadım bugün yapacaktım banka işi çıktı yarına kısmetkız bunlar neAllah kolaylık versin❤♡❤♡❤♡
yarın sabahtan başla o zaman :))❤♡❤♡❤♡Evi b..k götürüyor canım kaç gündür anneme gittik geldik dün yapacaktım yağmur yağdı yapamadım bugün yapacaktım banka işi çıktı yarına kısmet![]()
Sabah uykuma kıyamam öğleden sonra başlar akşama bitiririm inşallahyarın sabahtan başla o zaman :))❤♡❤♡❤♡
inşallah tatlım❤♡❤♡❤♡ ay benim evde öyleSabah uykuma kıyamam öğleden sonra başlar akşama bitiririm inşallah![]()
Sen hamilesin ben hamile değilim bişey değilim hiç canım istemiyoinşallah tatlım❤♡❤♡❤♡ ay benim evde öyleannem gelecek yakında onu bekliyorum :))
niye ki tatlım yaSen hamilesin ben hamile değilim bişey değilim hiç canım istemiyo
Oyy masallah size demaşallah tatlım❤♡❤♡❤♡ bende 28 yaşındayım 8 yıllık evliyim. 3 yaşında kızım ve doğacak bir kızım var❤♡❤♡❤♡
sağol canım❤♡❤♡❤♡ hahah bekliyoruz❤♡❤♡❤♡Oyy masallah size deallah bagislasin canım ay yazamiyorum bebisim huysuzlugu tuttu esimle yikim geliyom kizlar
Iyiyim canim cok sagol ne zaman canim hayirlisiyla atlatir insallaheşim ameliyat olacak cnm onun yoğunluğu var
sen nasılsın
koremanya sonra gelecekmiş.bana koremi verin bunu beğenmedim![]()
Ayyy su hık yazısından anlamam lazımdı ama gözüm görmedi kız yazsana profile
Çokmu aradın kız bunu nerden aklina geldi
hayır ben hemen istiyorumkoremanya sonra gelecekmiş.
Şimdilik bununla idare edin
Bir anda aklıma geldi. Gırgırina degistirdim nickimi![]()
Ahahaha halen evle ugraşiyor garibim.hayır ben hemen istiyorumkorem iyiydi
en son evle uğraşıyordu
ay zor oluyordur yaAhahaha halen evle ugraşiyor garibim.
Bugun gidip 3 saat temizlik yaptım.
yeşil çayımız var mıydı @Enyalios ? yoksa alalım dükkanaBende yeşil cayimla yerimi aliyimm aranizda .nasilsiniizz kizlarr :)
Yoksa atarim cebime bi kac poset hiiic sorun degill :)yeşil çayımız var mıydı @Enyalios ? yoksa alalım dükkana![]()
hahha afiyet olsun o zaman❤♡❤♡❤♡ napıyorsun tatlım?Yoksa atarim cebime bi kac poset hiiic sorun degill :)