- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.761
hahhaNe bilem ya kim.sorsa yatiyom diyip duruyon
Ağlarım ama şimdiTık tııkBen de sevebilirmiyim azcık,benimkiler kucaktan çıkalı çok oldu...Annesi bir de yıkanınca ne güzel oluyordur değil mi?
Bebeklerimin ilk ikisinin arası çok azdı.Yıkıyordum onları,uykuya yatırıyordum.Beyaz pembe yanakları,uzun kirpikleriyle öyle melek gibi uyurlardı ki...Onları seyrederdim bir zaman...Doya doya sev annesi,en tatlı zamanları...
Gralıçam,bu akşam iftarı dışarda yaptık,yeni geldik eve,kalabalıkta bakamadım tabikız sen nerelerdesin gelmiyorsun
hahhalafın gelişi diyorum yahu
anladım tatlım❤♡❤♡❤♡ merak ettim deGralıçam,bu akşam iftarı dışarda yaptık,yeni geldik eve,kalabalıkta bakamadım tabi
Kızzz noldiii anlatacaklarım bir satırla ,sınırlı değil ki sevgiseli ,iyimser , şahane , minnoş kalbi , gıskançlığı , sahiplenişi ,çenesi pür i , elleri klavyeden nasırlasmamis hatunsun iste benim gozum de daha nicesin
OyyAğlarım ama şimdi((
Owwwww bu iyiydii ışteKızzz noldiii anlatacaklarım bir satırla ,sınırlı değil ki sevgiseli ,iyimser , şahane , minnoş kalbi , gıskançlığı , sahiplenişi ,çenesi pür i , elleri klavyeden nasırlasmamis hatunsun iste benim gozum de daha nicesin
hahah sağol tatlım benimKızzz noldiii anlatacaklarım bir satırla ,sınırlı değil ki sevgiseli ,iyimser , şahane , minnoş kalbi , gıskançlığı , sahiplenişi ,çenesi pür i , elleri klavyeden nasırlasmamis hatunsun iste benim gozum de daha nicesin
Ama ordaki çay ,çaycı güzelinin çayını tutmadı,şimdi balkonda sıramı bekliyorum,kaldıysa verir belkim 1bardakçıkanladım tatlım❤♡❤♡❤♡ merak ettim de
valla soralim biAma ordaki çay ,çaycı güzelinin çayını tutmadı,şimdi balkonda sıramı bekliyorum,kaldıysa verir belkim 1bardakçık
Rabbimiz evini minik cıvıltılarla doldursun,bakamam deme,ben 3ünü bir büyüttüm.Hepsi birden meydana çıktı.:،DAğlarım ama şimdi((
hepsini birden de evlendirirsin artıkRabbimiz evini minik cıvıltılarla doldursun,bakamam deme,ben 3ünü bir büyüttüm.Hepsi birden meydana çıktı.:،D
Ahahaha nasil oldu o işRabbimiz evini minik cıvıltılarla doldursun,bakamam deme,ben 3ünü bir büyüttüm.Hepsi birden meydana çıktı.:،D
Aminnnn canimmm isteyen herkesin inşallahRabbimiz evini minik cıvıltılarla doldursun,bakamam deme,ben 3ünü bir büyüttüm.Hepsi birden meydana çıktı.:،D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?