"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Şu söze bayılıyorum ya

Karadenizli olmakta zor.Devamlı bir şeye sinirleniyorsun ama neye sinirlendiğin belli değil.
Yemin ederim aynı ben :KK53:
Yemin ediyorum aynı da ben de :)))

Doktor beyin haritama bakmıştı ,sen nasıl böyle yaşıyorsun diyor ..her yer kırmızı :))

Eşim de biliyor ,deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı ,mevzuya uyanınca ,en iyisi ben bi anneme gideyim diyor :D

Yemin ediyorum aynı da ben de :)))

Doktor beyin haritama bakmıştı ,sen nasıl böyle yaşıyorsun diyor ..her yer kırmızı :))

Eşim de biliyor ,deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı ,mevzuya uyanınca ,en iyisi ben bi anneme gideyim diyor :KK70:
Sjsjsjjsssjs :27::27:

Ama bence çok güzeliz böyle. Sinirlendik mi fena tokatlıyoruz he :ssz: oh be söylerken bile deşarj oldum :KK67:

Sjsjsjjsssjs :KK53::KK53:

Ama bence çok güzeliz böyle. Sinirlendik mi fena tokatlıyoruz he :KK14: oh be söylerken bile deşarj oldum :KK67:
Bak ben de böyleyim ama bu normal değil ..bizim genetigimizle oynanmış herhal :D

Eşim de öyle diyor ,sinirimi bozmanı bile seviyorum ,dümdüz bir kadın olsan bu kadar ilgimi çekmezdin :D

Bak ben de böyleyim ama bu normal değil ..bizim genetigimizle oynanmış herhal :KK70:

Eşim de öyle diyor ,sinirimi bozmanı bile seviyorum ,dümdüz bir kadın olsan bu kadar ilgimi çekmezdin :KK70:
Valla mevzusu açılınca herkes diyor e kadın dağ bayır ot toplar çay kırar hep eziyet çekmiş karadeniz kadını biz yapmasakta genlerden aktarılmış :deli:

Deli kadın iyidir :süslü:

Back
X