- 15 Ekim 2016
- 22.698
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.997
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #3.001
Aha okunduAha ben ezan okunacak diye 5dk da 2 tane içtim ,bogazim yanayi :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha okunduAha ben ezan okunacak diye 5dk da 2 tane içtim ,bogazim yanayi :)
Moralim çok bozulduGeçmiş olsun. .üzülme ,düzelir insallah ..ilk zamanlar benim değerlerim de hep yerlerdeydi
İnşallah canım benim ...Gün kaybetmeyin isterseniz yine de , düzene girer umarım , ve stresten uzak durmaya odaklan , hayırlı güzel sonuçlar inşallah...
Yemin ediyorum aynı da ben de :)))Şu söze bayılıyorum ya
Karadenizli olmakta zor.Devamlı bir şeye sinirleniyorsun ama neye sinirlendiğin belli değil.
Yemin ederim aynı ben![]()
SjsjsjjsssjsYemin ediyorum aynı da ben de :)))
Doktor beyin haritama bakmıştı ,sen nasıl böyle yaşıyorsun diyor ..her yer kırmızı :))
Eşim de biliyor ,deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı ,mevzuya uyanınca ,en iyisi ben bi anneme gideyim diyor![]()
Sinir stres. .üzülme ,moralini yüksek tutMoralim çok bozuldusenin neyin vardı canım
Hiç diyomu sohbet var gel diyeSjsjsjjsssjs
Ama bence çok güzeliz böyle. Sinirlendik mi fena tokatlıyoruz heoh be söylerken bile deşarj oldum
![]()
Bak ben de böyleyim ama bu normal değil ..bizim genetigimizle oynanmış herhalSjsjsjjsssjs
Ama bence çok güzeliz böyle. Sinirlendik mi fena tokatlıyoruz heoh be söylerken bile deşarj oldum
![]()
Bendede karadenizlilik var o zamanŞu söze bayılıyorum ya
Karadenizli olmakta zor.Devamlı bir şeye sinirleniyorsun ama neye sinirlendiğin belli değil.
Yemin ederim aynı ben![]()
Ortaca bir memleketteyim olabilir , iç anadolu ve karadeniz diyerekden iki bölgeye dağılıyor az çok sınırdanÇekiyordur bir yerden![]()
Aman hemende gelirdin dimiHiç diyomu sohbet var gel diye![]()
Bilemezsin! Belki dedelerinin soyu bizim oralara dayanıyorBendede karadenizlilik var o zaman![]()
Aman hemende gelirdin dimi
Evde yemeyio misafirlikte kıtlıktan çıkmış gibi yiyen çocuk gibisin şuan gözümde![]()
Pek o tarafla alakamız yok ama birileri fındık kırmışsa bilemiyorımBilemezsin! Belki dedelerinin soyu bizim oralara dayanıyor![]()
Valla mevzusu açılınca herkes diyor e kadın dağ bayır ot toplar çay kırar hep eziyet çekmiş karadeniz kadını biz yapmasakta genlerden aktarılmışBak ben de böyleyim ama bu normal değil ..bizim genetigimizle oynanmış herhal
Eşim de öyle diyor ,sinirimi bozmanı bile seviyorum ,dümdüz bir kadın olsan bu kadar ilgimi çekmezdin![]()
Sen ayrı bişeysin bebişimBendede karadenizlilik var o zaman![]()
İyi bişeydir umarımSen ayrı bişeysin bebişim![]()
Ortaca memleket derkenOrtaca bir memleketteyim olabilir , iç anadolu ve karadeniz diyerekden iki bölgeye dağılıyor az çok sınırdan![]()