- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.749
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #3.141

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heytttt be hastayim sana hahahahah
hahaha :)Biraz da gülelim kızlar, öperim herkesi.
=)
niye kız :))Kizlar morellerimin tansiyonu düşük bu gunnn dun iftara ac girdik sadece salata yedik![]()
Demek ki zamanında o da üyeymiş burayaBana bunlarin hepsi aynı. Kişilermiş gibi geliyor :) kizlar gecen pucca nin kk hakkindaki yazısını okudum bilen var mi cok hakli![]()
açılmıyor tatlım
Ahahahah yerim ben onu ya :)
Allah neyle ilgiliydi ki :))Konuyu sıldiler o zaman baya yorum vardı ben bakarken.![]()
Konsum nasilsin gorusemioz :))Konuyu sıldiler o zaman baya yorum vardı ben bakarken.![]()
Esime firini teslim ettim oda unutmus hanifeye bakmaktan bende burda malumunuz cane caliyommhahaha :)
niye kız :))
Ne konusu tatlimmKonuyu sıldiler o zaman baya yorum vardı ben bakarken.![]()
hahahahEsime firini teslim ettim oda unutmus hanifeye bakmaktan bende burda malumunuz cane caliyomm![]()
Esime firini teslim ettim oda unutmus hanifeye bakmaktan bende burda malumunuz cane caliyomm![]()
hahahahiyi gene sadece yemek yanmış Allah korumuş❤♡❤♡❤♡ dikkat et kız bir daha ❤♡❤♡❤♡
Valla o kadar sinirliydiki sadece susutumm bi kasik yedi yemedi faceye daldi sahurada inadina kakmadiCnm kahvalti yapsaydnz hemen salatayla dha ck acikir insan ya Allah kolaylk versin
insanlık hali yahu . hemen bi menemen felan yapsaydınız bari :) salatayla iftar mı olur yahuValla o kadar sinirliydiki sadece susutumm bi kasik yedi yemedi faceye daldi sahurada inadina kakmadi![]()
İnadini bgun gorur :)) olur ole sulr hayatta hemen cay koycktin rmaznda tahammul yk herkes snirli oyna tam tersi olmasi lazm hosgoru sartValla o kadar sinirliydiki sadece susutumm bi kasik yedi yemedi faceye daldi sahurada inadina kakmadi![]()