- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.749
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #3.241
hahahgit de işlerini hallet o zaman
❤♡❤♡❤♡
aynen canım halledip geleyimmm =))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahgit de işlerini hallet o zaman
❤♡❤♡❤♡
Sağol kuzum uyumazsam izlerim diye düşündüm bide maviş maviş huzur yuvası ben arayınca bi zahmet ışıkları sondurucer balıklarla bi uyku cekelim![]()
hahah tutsun tabi tatlım :) gece oturuyorsun tabi :) gündüzde geç kalkıyorsunSagolda bu adama soylucem bi hizmetçi tutsun bana çok yoruluyorum 12de kalktım bak saat 2 is yapiyom hala![]()
Ben çok sevdim burayı tabikisi senide hizmette sınır yoktamam canım herşey istediğin gibi olacak! =)
Ben çok sevdim burayı tabikisi senide hizmette sınır yok![]()
Beni bi sen anlıyorsun zaten vallahihahah tutsun tabi tatlım :) gece oturuyorsun tabi :) gündüzde geç kalkıyorsun![]()
Aynen vallahi ne o bdv içim daralıyor bazı konularaoyy şekercim ben de sevdim
geyikte takılcam artıkın!![]()
![]()
Hadi gitben bir gidip geleyim kızlar![]()
❤♡❤♡❤♡Beni bi sen anlıyorsun zaten vallahi![]()
görüşürüz tatlım❤♡❤♡❤♡ kolay gelsinben bir gidip geleyim kızlar
görüşürüz. .
Bn denizi goruomm zten istedgm her zmn :)) oyuzdn bna vazip glmio dnize ck yakinm :))kız işte ne güzel. önünde deniz manzara süper :) huzur ❤♡❤♡❤♡
Kız bu gecede mi uyumadinBn denizi goruomm zten istedgm her zmn :)) oyuzdn bna vazip glmio dnize ck yakinm :))
oh ne güzel vallaBn denizi goruomm zten istedgm her zmn :)) oyuzdn bna vazip glmio dnize ck yakinm :))
Ara ara girip çıkıyorum çok takılınca telefon kafayı yiyoYeni mi geldin canimm konular havada uçuşuyor:)
istanbulluuuu doğma büyüme
aslen erzurm
Hemşeri çıktık yaaa
sen
Adını söylemedim canim sadece tarif ettimSus kiz yasak![]()
ne tarifi kız :))Ara ara girip çıkıyorum çok takılınca telefon kafayı yiyo
Adını söylemedim canim sadece tarif ettim![]()
Kocasıyla arasını açmak.icin kv bi sey yapmış diyorne tarifi kız :))
Sakın soleme mazallah ucarizAra ara girip çıkıyorum çok takılınca telefon kafayı yiyo
Adını söylemedim canim sadece tarif ettim![]()
kız öyle şeylere inanmayın yahuKocasıyla arasını açmak.icin kv bi sey yapmış diyor![]()
Ben inanmam zaten de bu kız inanıyor ganimcakız öyle şeylere inanmayın yahu![]()