- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi nisankralicesi
Arkadaş olduğumuzu zannetmiştimcanım benim ciddiyim unutmuşum vallaha etiketleyecektim ❤♡❤♡❤♡ hoşgeldin
Tartışan ben değilim ama Cephe alınan ben
Size iyi günler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş olduğumuzu zannetmiştimcanım benim ciddiyim unutmuşum vallaha etiketleyecektim ❤♡❤♡❤♡ hoşgeldin
tatlım ciddiyim o yüzden etiketlememezlik yapmadım ama .Arkadaş olduğumuzu zannetmiştim
Tartışan ben değilim ama Cephe alınan ben
Size iyi günler
Bunlar pek anlamıyor oyle seylerden korem,gel ben sana yapiveriyyyiimHayırlı olsunnnn
Ćay sevmem, kakaolu süt varmıdır?
Ooo hanimlar mis gibi oraletimiz var icmeZ misinizBunlar pek anlamıyor oyle seylerden korem,gel ben sana yapiveriyyyiim![]()
Kakaolu sütümüz var :) buyrun oturun keyfinize bakın tablayı açabilirsinizHayırlı olsunnnn
sagol bebegim.Bunlar pek anlamıyor oyle seylerden korem,gel ben sana yapiveriyyyiim![]()
Kızlar tam Ramazan da yapilcak şeymiydi bu topik. Valla canim kakaolu sut cektiKakaolu sütümüz var :) buyrun oturun keyfinize bakın tablayı açabilirsiniz![]()
kakaolu süt nescafe türk kahvesi oralet her şey mevcutHayırlı olsunnnn
hahhaKızlar tam Ramazan da yapilcak şeymiydi bu topik. Valla canim kakaolu sut cekti![]()
hahhaay hemen bi kakaolu süt
![]()
şey kem kümCanım cektii
Sen tabi niyetli degilsindir![]()
karışık kaşarlı kavurmalı sucuklu kaşarlı sebzeli her türlü mevcut ❤♡❤♡❤♡Tost da veriyoruz isterseniz salep var mis gibi :))
sağol tatlım❤♡❤♡❤♡Hayırlı olsun Canım![]()
yaaa canım tost istedikarışık kaşarlı kavurmalı sucuklu kaşarlı sebzeli her türlü mevcut ❤♡❤♡❤♡