- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.381
Iyi fikirhahah hastayım de izin al kız
ay kıyamamRamazan günü misafir geldi aydına giden bir akrabam.hastane dönüşü bana geldi ben uykusuz ben çilekeş ben garip bide misafir çektim bu oruçla
Şu saatten sonra inanmazlarrrhahah hastayım de izin al kız
Şimdi saçımın bir kısmını alıyorum ve örüyorum dimi.Nasil oluyor o is hiç saçım örünce bozulmadığı için bilemicem bence saçın kafayı yemiş
Çilekeş anam garip anamRamazan günü misafir geldi aydına giden bir akrabam.hastane dönüşü bana geldi ben uykusuz ben çilekeş ben garip bide misafir çektim bu oruçla
kız bugün için demiyorum pazartesi felanŞu saatten sonra inanmazlarrr
Şimdi saçımın bir kısmını alıyorum ve örüyorum dimi.
Sonra tokayı bağlamadan elimi en uçtan çektikten sonra anında hepsi çözülüyorr tutmuyor örgü.
Maşa yaptırırım salar hemen saçlarım kendini...
Tanrıııııııııııııımmmmmm
Bugün beni kimse tutamaz aslında uykum yok uyumayabilirim ama susadım bugün çok sıcak burasiay kıyamamne diyim tatlım gittiyse yat uyu veya akşam iftardan sonra yatabilirsen uyu
Geldim canikom =)
akşam uyu tatlım❤♡❤♡❤♡ dinlen :=)Bugün beni kimse tutamaz aslında uykum yok uyumayabilirim ama susadım bugün çok sıcak burasi
Ahahahahaha onlarda isyandaŞu saatten sonra inanmazlarrr
Şimdi saçımın bir kısmını alıyorum ve örüyorum dimi.
Sonra tokayı bağlamadan elimi en uçtan çektikten sonra anında hepsi çözülüyorr tutmuyor örgü.
Maşa yaptırırım salar hemen saçlarım kendini...
Tanrıııııııııııııımmmmmm
kız nerdesin sen iyice boşladın bizi
Yaaaaa sorma bu anam beni kesin ya iş yaparken ya misafir varken doğurmuşÇilekeş anam garip anam
Bence deeAhahahahaha onlarda isyanda
Şimdi düşünüyorum beni nasıl doğurmış, kafamda deli sorularYaaaaa sorma bu anam beni kesin ya iş yaparken ya misafir varken doğurmuşaha bunuda öğrendim
Insallahhhakşam uyu tatlım❤♡❤♡❤♡ dinlen :=)
Yıkıldım sibeyyyyllBen özelden gorusuyom tatlım buraya koymadım daa
beni kesin uyurken veya yatarken doğurmuşŞimdi düşünüyorum beni nasıl doğurmış, kafamda deli sorular
e hizmet beklerler tabi tatlımInsallahhhbu akşamda adam.hizmet bekler cay kahve meyve zırt pırt atlatabilirsem uyurum en iyisi gelmesine yakın arayıp ölüyom bitiyom demek
Senide çalışırken doğurmuş zaarŞimdi düşünüyorum beni nasıl doğurmış, kafamda deli sorular
gklfjghjbeni kesin uyurken veya yatarken doğurmuş
Annem hayatında hiç çalışmadı ki oyuzden çok düşünüyorumyaSenide çalışırken doğurmuş zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?