- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.481
hahah birazcık biliyorumAma tutturdun yanee
sağol canım benim anam sağolsun evde var ❤♡❤♡❤♡Kraliçem adresini ver,yarın kapında
ve oranın türkiye de bir yer olduğunu söylesemKapak fotoğrafına bakınca kendimi herkesten uzaklaşmış ve kafa dinliyor gibi hissediyoreeee...
Ağva mıve oranın türkiye de bir yer olduğunu söylesem
Sen korecimle burda mı tanıştın?Kapak fotoğrafına bakınca kendimi herkesten uzaklaşmış ve kafa dinliyor gibi hissediyoreeee...
YessssSen korecimle burda mı tanıştın?
İyi uykular canımm :)Çok kaynatmayın az uyuyup gelcem
hayırAğva mı
Gerçekte görüşüyor olmanız çok güzel. Aynı şehirdesiniz değil mi?Yessss
Yakın ewlerimizz desemGerçekte görüşüyor olmanız çok güzel. Aynı şehirdesiniz değil mi?
kız o yurt dışında değil miydiSen korecimle burda mı tanıştın?
Bi dk hangi üyeden basediyorsun yanlış mı anladım diye düşündüm bi an ben.Gerçekte görüşüyor olmanız çok güzel. Aynı şehirdesiniz değil mi?
Neresi söyle bakem
Bebeğim eski koremanya yeni justBi dk hangi üyeden basediyorsun yanlış mı anladım diye düşündüm bi an ben.
Aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba
borçka karagöl artvin de tatlım❤♡❤♡❤♡ doğu karadenizin hepsi böyle gitmediyseniz tavsiye ederim❤♡❤♡❤♡
Çok iyi ya nefret ediyorum sizdeeeeeenYakın ewlerimizz desem
Ben onu burada tanıdım ama evlerimiz onunla yakın değil ben ondan bahsetmemiştimBebeğim eski koremanya yeni just
kız o yurt dışında nasıl görüşsünlerBebeğim eski koremanya yeni just
Hadi ya kimden bahsediyosun senBen onu burada tanıdım ama evlerimiz onunla yakın değil ben ondan bahsetmemiştim
JustHoldMe bahsediyorum Kurtsuz denHadi ya kimden bahsediyosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?