- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.301
Niye ,abdestine zeval mi gelirtöbe töbeokumuyum o zaman
hahah şimdi uğraştırmayın beni abdestleNiye ,abdestine zeval mi gelir
Kapatıp açtım telefonu sadece cınımmNaptın kız telefona
Tut beni mi ye beni mi neydi ya bu nikin o maksatla düşte tutayım.diye bekliyorumNeden düşeyim be
Yok anam hamileya yaklaşamıyor zaar enişte beye o maksatlaNiye ,abdestine zeval mi gelir
niye yaklaşamayayım kızYok anam hamileya yaklaşamıyor zaar enişte beye o maksatla
Hamilesin ,biraz sonra okunacak olan ezanla pek bir alakan yok (oruçtan ötürü :)hahah şimdi uğraştırmayın beni abdestle
ShshshsshTut beni mi ye beni mi neydi ya bu nikin o maksatla düşte tutayım.diye bekliyorum
Justim kankisim gördüm mesajımı anam.derin izler bıraktın bende valla hep doğuştan işveli bakanlara karşı zaafım var napiyim ben senin gibi bakamiyomHahaha dicem kelime uçtu o arada harfler yutuldu
Litfenn bekarım diye hor görme çtlmk sanattırMevzu yok ,eller serbest modu
Kimlerdendir
Ne kaçırdım
Halbukı bi duş alıp gelecektim
lep demeden leblebi anlıyorlar yahuBenden bahsediyor sanırımbikarrr olarak üstüme alındım
Ne sanattırLitfenn bekarım diye hor görme çtlmk sanattır
Justim kankisim gördüm mesajımı anam.derin izler bıraktın bende valla hep doğuştan işveli bakanlara karşı zaafım var napiyim ben senin gibi bakamiyom
şimdi free felan yanlış anlaşılacakHamilesin ,biraz sonra okunacak olan ezanla pek bir alakan yok (oruçtan ötürü :)
O yüzden free takıl sorun yok
Ne sanattır
Bak o telefon kesin erkekKapatıp açtım telefonu sadece cınımm
Sarilamam git kocan sarılsınShshshssh
Sarıl bana be
Has demir leblebi oluncalep demeden leblebi anlıyorlar yahu
Litfenn bekarım diye hor görme çtlmk sanattır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?