- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #6.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız gel buraya ne gezmesi :) herifte yok zaten canım sıkıldı :)Geziyim baco![]()
Profile yapılsa orayada koyacam anam pas pasla hatırla beniKız sibel bugün paspas atarken seni düşündüm![]()
Benim herifi nereye atcezkız gel buraya ne gezmesi :) herifte yok zaten canım sıkıldı :)
aman kız bırak uyusun enişteBenim herifi nereye atcez![]()
Benimki bensiz durmazaman kız bırak uyusun eniştesen gel bura :)
Seninki nere gitti kizzzzaman kız bırak uyusun eniştesen gel bura :)
abow bu gün kayıpsın sen yani :)Benimki bensiz durmaz![]()
halı saha maçına :/Seninki nere gitti kizzzz![]()
Yaniii gece gelirim cano uyutunca adamı çaktırma enişte hali sahaya mi gidiyorabow bu gün kayıpsın sen yani :)
halı saha maçına :/
hahah anladık zaten tatlımYaniii gece gelirim cano uyutunca adamı çaktırma enişte hali sahaya mi gidiyor![]()
Evet canım yeni kürtaj oldum akıllanmam ben :)))ay sende mi istiyorsun bebiş❤♡❥ inşallah canım benim :)
inşallah Allahım nasip eder tatlım❤♡❥Evet canım yeni kürtaj oldum akıllanmam ben :)))
Bir kahve birde hali saha işine aklım almıyor doğrusuhahah anladık zaten tatlımay hiç sorma evet
çok sinir olduğum durum ama gidiyor :)
Hoşgeldin canimEvet canım yeni kürtaj oldum akıllanmam ben :)))
dedim kocayı uyutmaya gitti diye ama geldin :) aynen yaBir kahve birde hali saha işine aklım almıyor doğrusu![]()
Kız gezmekteyiz anacim benim.adam bu saatte uyumaz daha aydında suyu güzel biryer var içme suyu var burda oraya geldik sularimizi doldurduk parkta oturuyoruzdedim kocayı uyutmaya gitti diye ama geldin :) aynen yagidiyor ne yapıyım. sakatlayacak kendini diye korkuyorum ama dinlemiyor beni
![]()
anladımKız gezmekteyiz anacim benim.adam bu saatte uyumaz daha aydında suyu güzel biryer var içme suyu var burda oraya geldik sularimizi doldurduk parkta oturuyoruz![]()
Valla az yağmur yağdı burda yemek yicez namaza gittiler şimdi çıkınca yicez öyle gidicez eveanladımkız çok oturmayın geçin evinize soğuktur hava :)
anladım tatlım iyi gezmeler size o zaman :)Valla az yağmur yağdı burda yemek yicez namaza gittiler şimdi çıkınca yicez öyle gidicez eve![]()
Misafirim var ,gidince gelirim :)))hahah deli neden söylemiyorsunçaya gel bari
![]()