- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #6.781
aleykümselam tatlım❤♡❥❤♡❥S E L A M U N A L E Y K U M
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aleykümselam tatlım❤♡❥❤♡❥S E L A M U N A L E Y K U M
![]()
tamam kız yemiyorum hindini sen kalsın turşunu kurHindimi bu açlar dan kaçırmaya çalışıyorum napiyim sen napiyosun
Kurarım sananeeeeetamam kız yemiyorum hindini sen kalsın turşunu kur![]()
@sibell09 kız bu kadının senin tavuklarinda gözü var .çabuk kumesin kapılarını kilitle :)))karnımız acıktı ya![]()
Yaaaaa sormaaa canoo hindime göz dikti tavuklara değil kesip yiyelim diyor ben kıyamam tosunuma@sibell09 kız bu kadının senin tavuklarinda gözü var .çabuk kumesin kapılarını kilitle :)))
Ayyy yerim ben onları ,şey yani severimYaaaaaa çok terbiyeli cok.hanim benim kızlarım çok.narin bahçeye zarar vermezler hiç akıllı akıllı dolaşıyorlar hem tüyleri varya kuş tüyü derler ya aynen öyle
Sendemi doktorŕrrr sende vur hançerini sirtimdan dost dediydim doktor dediydim sana yaaaaAyyy yerim ben onları ,şey yani severim![]()
Doğal Hayat en iyi terapi aslında ama bana gelmiyorBakımı yok ki sabah akşam su yem bunu haricinde birşey yok arada vitamini var hem evde salata pilav bayat ekmek kalsada atılmıyor yiyor benim kuzular
Neiçün sen gir rezidansına bak dur duvarlara hihhhDoğal Hayat en iyi terapi aslında ama bana gelmiyor![]()
Kız sen ona bakma ,hamile aseriyo, sakla tavukları gözü dönmesinYaaaaa sormaaa canoo hindime göz dikti tavuklara değil kesip yiyelim diyor ben kıyamam tosunuma![]()
Yok maalesef. . Gurbete evlenip gelince.. Eşim zaten pek etmez ama şimdi sabah 7.30 da gidip iftara geliyo. .kız yardımcı olacak kimsen yok mu![]()
Yok la ,bu minnoslari görünce yediğim tavuklardan utandımSendemi doktorŕrrr sende vur hançerini sirtimdan dost dediydim doktor dediydim sana yaaaayapmaz dediydim
Yaaaa hamileyse bilsin hamileliğini ne istiyor benim tosunumdan hindime hallendi kadın git dedim kocan alsın marketten didim dinlemiyor beni yaaaa illede tosun illede tosun başımı yediKız sen ona bakma ,hamile aseriyo, sakla tavukları gözü dönmesin![]()
Yok la ne rezidansi, varostayim ben ,varosun guluyumNeiçün sen gir rezidansına bak dur duvarlara hihhh![]()
Sakin tavuklarima göz dikme hepsi benim cocuklarimYok la ,bu minnoslari görünce yediğim tavuklardan utandım![]()
Uzun oturuyorumHindimi bu açlar dan kaçırmaya çalışıyorum napiyim sen napiyosun
Ahahahahaha at prangalarını gel bahçeye inelim çapa yapalım biber dikelim fidanlar bekliyorYok la ne rezidansi, varostayim ben ,varosun guluyumbi göz odam var
![]()
hahahahAyyy yerim ben onları ,şey yani severim![]()
anladım tatlımYok maalesef. . Gurbete evlenip gelince.. Eşim zaten pek etmez ama şimdi sabah 7.30 da gidip iftara geliyo. .
Ona şimdi dana versen kabul etmez ,aserdi bi kere illa da senin tosun olacakYaaaa hamileyse bilsin hamileliğini ne istiyor benim tosunumdan hindime hallendi kadın git dedim kocan alsın marketten didim dinlemiyor beni yaaaa illede tosun illede tosun başımı yedi![]()