"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

İyi güzelim ya çok şükür...Aklımıza herşey geldi birden kaybolunca.Misafirlerin gelince çaylar benden.Sibelde ortalığı bikürksüz bir canlı müzikkraliçedeeşlik eder,gece biter,telaşlanma

İyi güzelim ya çok şükür...Aklımıza herşey geldi birden kaybolunca.Misafirlerin gelince çaylar benden.Sibelde ortalığı bikürksüz bir canlı müzikkraliçedeeşlik eder,gece biter,telaşlanma
Merhaba hep sizinle tanışmak istedim şu nick isminiz ve resmî bayılıyorum ya birde alttaki yazı zanoronun tablolarını bende severim

Miyav_su tebrik ediyorum cnm. .şimdi çok zorlaştı ama aöf.. 4 yanlış bi doğruyu götürüyor. . En az 6 net yapman lazım ki çan eğrisine dahil olmak için.. felsefe de var galiba..
Sağol Canım aslında düşünüyorum eşimde yaşam koçluğu sertifikası almamı istiyor bakalım umarım sende Biran önce bitirirsin hangi bölüm Canım senin bölümün

Merhaba hep sizinle tanışmak istedim şu nick isminiz ve resmî bayılıyorum ya birde alttaki yazı zanoronun tablolarını bende severim
Merhaba canım nickimi bende çok seviyorum,umarım değiştirmek zorunda kalmam,beğenmene sevindimZonaronun tabloları başka bir şey güzelim ya,adeta başka bir boyut.Gaudinin mimarisi gibi büyülüyor beni.O tatlı, nasıl desem ince güzelliği resimlerine çoğaltarak aksettiren başka bir ressam acaba varmıdır

Osmanlı zamanı en iyi yansıtan bir ressam bana göre portre çalışmaları Harika hele şehzade Abdürrahim nasıl çizmiş biliyorsundur bana göre çok gerçekçi oryantalist olarak soruyorsan çok var ama zanoradan sonra charles landelle var

Sağol Canım aslında düşünüyorum eşimde yaşam koçluğu sertifikası almamı istiyor bakalım umarım sende Biran önce bitirirsin hangi bölüm Canım senin bölümün
Çocuk Gelişimi 2 yıllık. . Aslında 4 yıllık okul öncesi öğretmenliği de geliyordu ama 4 yıl çok uzun sıkılırım belki diye bunu seçtim. Çocuklarla okumak zor biraz.. şimdilik çalışmayı düşünmüyorum. . Çocuklarımı geliştiriririm diye bu bölümü seçtim
İlerde çocukları büyütüp çalışırım belki...

bu kaçıncı senendi tatlım ? :)

Bence mantıklı davranmışsın tebrik ederim canım

Abdürrahimi evet,o bebeksiliği nasıl yansıtmış değil mi?Bir çok saray sakinine de hocalık yapmış,hele mihri müşfik,ömrü vefa etseydi çok güzel eserler görecektik ondan da,yine de var ama yetersiz...

kızlar konu ne ben fransız kaldım olaya

kızlar konu ne ben fransız kaldım olaya
Nickimin altında yazan zonaro'nun tabloları cümlesi dikkatini çekmiş arkadaşın,onun hakkında konuştuk bebeğim...Buralar size emanet,oglumdan karne günü için aynı renk giysi istemişler,çarşıya çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…