- 16 Şubat 2009
- 34.834
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.141
Sana mu geliyorlar kız sen hamilesin Mevlüt yemeği gibiBide 20 kişi nedir ya6-7 kişi gelse neyse
İyi güzelim ya çok şükürGeldim kuzular, eşim çok şükür iyi.
ameliyat hazırlıkları yaptık,
kan filan verildi, filmler çekildi
derken giremedim,
bir de o arada misafir aldım iftara
kalabalık grup olarak,
bir gün 12 kişi bir gün 10 kişi şeklinde.
Pertim çıktı telefonumu bile nadir elime alabildim.
H.sonu da 20 kişilik eşimin iş arkadaşları gelicek..
Etiketleyen merak eden soran herkesten
allah razı olsun..
Kız ben herife zor yemek yapıyorum sen 20 kişi diyorsunSana mu geliyorlar kız sen hamilesin Mevlüt yemeği gibi
Merhaba hep sizinle tanışmak istedim şu nick isminiz ve resmî bayılıyorum ya birde alttaki yazı zanoronun tablolarını bende severimİyi güzelim ya çok şükür...Aklımıza herşey geldi birden kaybolunca.Misafirlerin gelince çaylar benden. Sibelde ortalığı bi kürksüz bir canlı müzik kraliçede eşlik eder,gece biter,telaşlanma
Kız ben herife zor yemek yapıyorum sen 20 kişi diyorsun
Sağol Canım aslında düşünüyorum eşimde yaşam koçluğu sertifikası almamı istiyor bakalım umarım sende Biran önce bitirirsin hangi bölüm Canım senin bölümünMiyav_su tebrik ediyorum cnm. .şimdi çok zorlaştı ama aöf.. 4 yanlış bi doğruyu götürüyor. . En az 6 net yapman lazım ki çan eğrisine dahil olmak için.. felsefe de var galiba..
yok kız bana değilSana mu geliyorlar kız sen hamilesin Mevlüt yemeği gibi
Bebeğim çocukluğunda yaptığın çılgınlıkların varsa konuma yaz tamam mıİnşallah geçersin ❤
Bencede
Merhaba canımMerhaba hep sizinle tanışmak istedim şu nick isminiz ve resmî bayılıyorum ya birde alttaki yazı zanoronun tablolarını bende severim
Osmanlı zamanı en iyi yansıtan bir ressam bana göre portre çalışmaları Harika hele şehzade Abdürrahim nasıl çizmiş biliyorsundur bana göre çok gerçekçi oryantalist olarak soruyorsan çok var ama zanoradan sonra charles landelle varMerhaba canımnickimi bende çok seviyorum,umarım değiştirmek zorunda kalmam,beğenmene sevindim Zonaronun tabloları başka bir şey güzelim ya,adeta başka bir boyut.Gaudinin mimarisi gibi büyülüyor beni.O tatlı, nasıl desem ince güzelliği resimlerine çoğaltarak aksettiren başka bir ressam acaba varmıdır
Çocuk Gelişimi 2 yıllık. . Aslında 4 yıllık okul öncesi öğretmenliği de geliyordu ama 4 yıl çok uzun sıkılırım belki diye bunu seçtim. Çocuklarla okumak zor biraz.. şimdilik çalışmayı düşünmüyorum. . Çocuklarımı geliştiriririm diye bu bölümü seçtimSağol Canım aslında düşünüyorum eşimde yaşam koçluğu sertifikası almamı istiyor bakalım umarım sende Biran önce bitirirsin hangi bölüm Canım senin bölümün
bu kaçıncı senendi tatlım ? :)Çocuk Gelişimi 2 yıllık. . Aslında 4 yıllık okul öncesi öğretmenliği de geliyordu ama 4 yıl çok uzun sıkılırım belki diye bunu seçtim. Çocuklarla okumak zor biraz.. şimdilik çalışmayı düşünmüyorum. . Çocuklarımı geliştiriririm diye bu bölümü seçtim
İlerde çocukları büyütüp çalışırım belki...
Bence mantıklı davranmışsın tebrik ederim canımÇocuk Gelişimi 2 yıllık. . Aslında 4 yıllık okul öncesi öğretmenliği de geliyordu ama 4 yıl çok uzun sıkılırım belki diye bunu seçtim. Çocuklarla okumak zor biraz.. şimdilik çalışmayı düşünmüyorum. . Çocuklarımı geliştiriririm diye bu bölümü seçtim
İlerde çocukları büyütüp çalışırım belki...
Abdürrahimi evet,o bebeksiliği nasıl yansıtmış değil mi?Bir çok saray sakinine de hocalık yapmış,hele mihri müşfik,ömrü vefa etseydi çok güzel eserler görecektik ondan da,yine de var ama yetersiz...Osmanlı zamanı en iyi yansıtan bir ressam bana göre portre çalışmaları Harika hele şehzade Abdürrahim nasıl çizmiş biliyorsundur bana göre çok gerçekçi oryantalist olarak soruyorsan çok var ama zanoradan sonra charles landelle var
kızlar konu neAbdürrahimi evet,o bebeksiliği nasıl yansıtmış değil mi?Bir çok saray sakinine de hocalık yapmış,hele mihri müşfik,ömrü vefa etseydi çok güzel eserler görecektik ondan da,yine de var ama yetersiz...
İtalyan ressamı konuşuyoruzkızlar konu neben fransız kaldım olaya
hahahahİtalyan ressamı konuşuyoruzbiraz sanat konuşulalım dedim malum beni hep +18 konularda görüyorsunuz birazda sanat yönümü görün
Nickimin altında yazan zonaro'nun tabloları cümlesi dikkatini çekmiş arkadaşın,onun hakkında konuştuk bebeğim...Buralar size emanet,oglumdan karne günü için aynı renk giysi istemişler,çarşıya çıkıyorumkızlar konu neben fransız kaldım olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?