"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

su dök hahahah :KK70: ay benim herifte uykusu ağır :KK70: dürte dürte bi hoş oluyorum :KK70:

ay ben çok sinirlenirim ilk bi 5-10 dk o acıyla :KK70:

Aynen canım benimkinin de çok ağır uykusu
benim ki de hafif

kuş sesine uyanırım :D

su dök hahahah :KK70: ay benim herifte uykusu ağır :KK70: dürte dürte bi hoş oluyorum :KK70:

ay ben çok sinirlenirim ilk bi 5-10 dk o acıyla :KK70:
Bende sinirlendim ama çatacak kimse bulamadım,herkes odalarına dağılmıştı,birini buluncaya kadar da zaman geçti,ayy,hay Allah falan dedilerde,az sakinledim,eşim hemen sıvıştı o arada,adaaam,sen gelirsin bu eve:KK34:

Bende sinirlendim ama çatacak kimse bulamadım,herkes odalarına dağılmıştı,birini buluncaya kadar da zaman geçti,ayy,hay Allah falan dedilerde,az sakinledim,eşim hemen sıvıştı o arada,adaaam,sen gelirsin bu eve:KK34:
valla akıllı bacım bunlar :D bende sinirleniyorum kavga edecem adam susuyor :D en son bende susuyorum artık deli gibi hissediyorum :D adam taktiği buldu ben sinirliyken konuşmuyor :D

9 mu :KK70: benim kız 10 da uyuyor bacım :KK70: daha yeni yatıı herif :)
Benimki de yatmıyor kuzum ya,başı öne düşüyor bazen,git yat,ben uyursam kalkamam diyorum,benle laflamak için yatmıyor.Bende gece biraz kendimle kalmayı severim eskiden beri...Öyle sessiz,belki az müzik,yada sevdiğim kanalda alakasız birşey,kukumav kuşu modu:D

Back
X