- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #7.541
Delüler sizde bi hamile kalın bende sizin uğraşacam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahah biz snle vakti gelmisken ugrasalmda ozmn snn kucuk bebegin olck duygusal olrsn naslsa hahahahhaDelüler sizde bi hamile kalın bende sizin uğraşacam![]()
Bak snde ikizlersin snn elinde deil zaten karninda hahahha gunun igrenc esprisini yapaym dedm ama istesen dogurrsn :)) ikin yeter hahahaha
Bazıları çift oluyor ama canım yaaa ani duygu degisimleri oluyor yengeç olsun yengecBnden olsun cift krakterli derler oysaki karktermz ck saglam kiskanclr kim solediyse bnu :))
Hahah :) dur dur elimden kurtulamacaksin :)Hahahahah biz snle vakti gelmisken ugrasalmda ozmn snn kucuk bebegin olck duygusal olrsn naslsa hahahahha
Zati 3 hafta kaldı dahada ugrasamicazDelüler sizde bi hamile kalın bende sizin uğraşacam![]()
Oyyyy tatliskom bnmm tabikide saglikli sihatli gelsin insallah da ne zmn istiosa gelsin minnak ne de tatli kokar smdi masallah ona kucuk prenses![]()
![]()
kızın rahatını niye bozuyum
canı sıkıldı mi gelir o :))
Kız bi karar verin ona göre ıkınacamBazıları çift oluyor ama canım yaaa ani duygu degisimleri oluyor yengeç olsun yengec
Bn bi sekil yaaparm duygu somurusu falan ozmn kiyamassn bna :))Hahah :) dur dur elimden kurtulamacaksin :)
Ay inşallah sana ve isteyen tüm herkese nasip olur canim ❤❤❤❤Oyyyy tatliskom bnmm tabikide saglikli sihatli gelsin insallah da ne zmn istiosa gelsin minnak ne de tatli kokar smdi masallah ona kucuk prenses![]()
Ahahahahah annede ikizler ani karr deisikligi oluyo evet ama o da bizim eglenceli ic dunyamzKız bi karar verin ona göre ıkınacam![]()
Hahaha sibeyyyylll şimdiden bana duygu sömürüsü yapıyorBn bi sekil yaaparm duygu somurusu falan ozmn kiyamassn bna :))
Aminnn cnm Allah razi olsunAy inşallah sana ve isteyen tüm herkese nasip olur canim ❤❤❤❤
Tabi bakti bgunun yarini da var dondu hemen :))))Hahaha sibeyyyylll şimdiden bana duygu sömürüsü yapıyor@sibell09
YengecccccccKız bi karar verin ona göre ıkınacam![]()
İkizlerrrrrrrYengeccccccc
Baci lohusa kafasıyla uğraşmak kolaymı yaaa napsın kız terör estirirsin sonra mazallahHahaha sibeyyyylll şimdiden bana duygu sömürüsü yapıyor@sibell09
O zaman ıkınmıyorumYengeccccccc
HahahaBaci lohusa kafasıyla uğraşmak kolaymı yaaa napsın kız terör estirirsin sonra mazallah
Ikınma sakın derin nefes al gelirse ittir içeri kızım az daha bekle deO zaman ıkınmıyorum![]()