"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Bazilari dio (atiyorum)dur bn haziranda hamile kalayimda yazin cocuk bakmak zor olur kisin dogsun onu bile ayarlyp ona gre hamile kalabilen vr masallah bnde diom olsnda yengec burcu olsn hahahahah
Ahahahahaha bak yine dokundun bana kış dua et oğlak falan olmasın böyle bir burç yok arkadaş kocamdan biliyorum

Ahababaha sağlıkla olsun 3 yıl sonra olsun kuzum napalim yaaa demekki sebepsiz seninki bendede yok problem ama nasip iste
Oyle nasipten ote koy yok buna yapilck bsy de yk beklicz elimzdn gelenin fazlasni yaptik gerisi Allahtan herseyin hayirlisi olsun Rabbim tez zamanda tum isteyene saglikli hayrli nasip etsin insallah ❤️

Valla ben inadını kırıyorum onun öğrendim artık geçinirsen çok iyi bir burç ama tersine denk.gelme
Evlilik oledir zten cnm o ters sen ters gitmez bu gemi biri kizginsa dieri alttn alck sniri yatisinca gzlce knsck en gzl yontm bu sabir cok onmli bnm en kotu huyum sabrsizlikti smdi sabrtmeyi ogrendm...

Evlilik oledir zten cnm o ters sen ters gitmez bu gemi biri kizginsa dieri alttn alck sniri yatisinca gzlce knsck en gzl yontm bu sabir cok onmli bnm en kotu huyum sabrsizlikti smdi sabrtmeyi ogrendm...
Bizim evde öyle tatlım ❤mesela ben kizsam kavga erdem benim herif susar :D e adam konuşmayınca nasıl kızıyım :D

Bizim evde öyle tatlım ❤mesela ben kizsam kavga erdem benim herif susar :KK70: e adam konuşmayınca nasıl kızıyım :KK70:
Bizde soledir aslnda ikimz bir arada knsr ikmzde bsy anlamayz sonra susarz ve hersy normale doner :))) ama genel evlikllerde ole olmali biz esmle ikmzde snirimz saniyelk ondan bazisi ck snirli oluyo onlr arasnda da yontm az once dedgm ;)

Yok canimmm arada girip cikiyomm allah kahretmesinki serefsizin biri numarami dagitmis arayan arayana hele biri 3 defa aramis ayni numara 3 de de isim bi emre oliyir bi kaaan cilgina döndüm
Vay serefsiz kotu ardi arkasi gelmez aramalarin aryanlra sorveya esin sorsun nerdn bldnz die anck ordn silersn kurtulrsn

Back
X