"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Niye dövüyorum o_O sebebini söyleyinde ona göre teçhizatlı girişeyim sana:KK70:
Konu kapatma mı:KK59: zaten geyik topiği konu sahibi talep etse de bazı durumlar hariç kapatılamaz ki:KK8:
bazı durumlar neler mune apla :D ona göre gelelim sana :D şey evet aklımı çeldi burdakiler kapatma diyor:D

Konu kapatma mı:KK59: zaten geyik topiği konu sahibi talep etse de bazı durumlar hariç kapatılamaz ki:KK8:

Oy munem hoş geldin, biraz anlaşmazlıklar oldu ki olur arada =)
Nisan da kapatmak istedi hemen sanırım şimdi vazgeçti.
Hayırlı sahurlar olsun. .

ben çok çay içmiyorum ter basıyor :KK70::KK70::KK70:
Evet bugün çok sıcaktı o.O
:KK70:Bende ilk defa teravihe su götürdüm.İşin kötüsü namazda gündüz ki şamata gelmesin mi aklıma,koyverecektim kahkahayı az kalsın:KK70:
Ay hangi şamata ben ne kaçırdım :27:
saygılar müdürüm , iyisin inşallah :27:

bazı durumlar neler mune apla :KK70: ona göre gelelim sana :KK70: şey evet aklımı çeldi burdakiler kapatma diyor:KK70:
:-)

Misal topikte durulmayan uyarılara rağmen önlenemeyen kavgalar, hakaret, küfür vb durumlar olursa, bir başka topiği hedef alan rahatsız edici, taciz boyutunda paylaşımlar yapılırsa ki bu durumda önce uyarılar olur devamı halinde önlenemeyeceği anlaşılırsa kapatılma kararı alınabilir gibi bir takım durumlar:)))

Back
X