- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.901
Aa neden? Gayet işlekti.. trend konulara giren geyik topiğiydi..Bu topik kapandı sayılır hippocum kraliçe kapatıyor. Megi nin ya da atalantenin yerinde görüşebilriz ♡
Mecaz'i anlamda kapandi manasini sorgulamıstımdı.Kapansa nasıl yzıcan a benim canım dostum
Sorgulamanı yirimMecaz'i anlamda kapandi manasini sorgulamıstımdı.
olur öyle şeyler ya dert ettiniz şeye bak. Canimiz sıkıldıkca gelip iki lafın belini kırıyor, nesemiz yerine geliyordu. Kapatmaya ne gerek var.Sorgulamanı yirimya ufak tefek bir sorunlar oldu da kraliçe de topiği kapayalım başka yerde geyik yapalım dedi. Ama vazgeçmiş :)
ben vazgeçmedim vazgeçirdilerSorgulamanı yirimya ufak tefek bir sorunlar oldu da kraliçe de topiği kapayalım başka yerde geyik yapalım dedi. Ama vazgeçmiş :)
yok kızkapandimi gercekten?
Bende çikotamla hayirli olsuna gelmiştim.
Şaka bi yana. Neden kapandi?
hadi bakalım inanıyım mı?nisankralicesi yüzüne bakacak halim kalmadı utana utana geldim topiğine.. Bugün inan hep iftar sofrası ile uğraştım.. söz artık daha çok gelicem..
Yani boşver iyi oldu :)ben vazgeçmedim vazgeçirdilerhem mune ablada kapatmadı ❤♡❥ღ❣
Hoşbuldumyok kızhoşgeldin❤♡❥ღ❣
nasılsın görüşmeyeli koremHoşbuldum
iyi olmaya calisiyorum.nasılsın görüşmeyeli korem
Topiklerin gücü adınaYa ne olur tek bir yerden yazın
Bak bu olur ne deersiniizTopiklerin gücü adına
Birleştirin gitsin. Ya da her gece bir yerde toplaşalım
Ama megimede söz verdim burasıda bitti diyeBak bu olur ne deersiniiz
nisankralicesi T Tweety @Enyalios Kova hatunu Chocolita hippotalamus @DenizinYosunKokusu
Bana sıkıntı değil canm gelmek zorunda da değilsin. Bu akşam beynim döndü ondan öyle dedikAma megimede söz verdim burasıda bitti diyeiki yerede bakmak zorundayım madem megimide kıramam azıcık gözüm yorulsa ölmem herhalde :/
valla 3 tane geyik topiğine yazıyorumYa ne olur tek bir yerden yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?