"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Günaydın şekerler
yan tarafta kahvaltı hazır!=)
burada da çay partisi yaparız..

kahve de var çay da var ne istersen canımın canı=)
Feraceli

Amiinn. Teşekkür ederim. Kız teyzesi. Önce bi erkek dediler, geçen hafta kız diye kesin dediler. İnsan bi gel git yaşıyor. :)
Hadi ınsallahhhh bakalım ilk bebeginmi tabiki yaşar kız birde erkek çıkmasın doğduğu zaman Ahahahaha kız diye beklerken erkek gelirmis

Hadi ınsallahhhh bakalım ilk bebeginmi tabiki yaşar kız birde erkek çıkmasın doğduğu zaman Ahahahaha kız diye beklerken erkek gelirmis
Bende ondan korkuyorum ya halk arasında vardır ya,anne vücuduna bakıp cinsiyet söylerler. O tespitlere bakacak olursak erkek ama inşallah değişmez yine bu kadarını kaldıramam ilk bebekim.

Bende ondan korkuyorum ya halk arasında vardır ya,anne vücuduna bakıp cinsiyet söylerler. O tespitlere bakacak olursak erkek ama inşallah değişmez yine bu kadarını kaldıramam ilk bebekim.
Ahahahahahahha sağlıklı olsun inşallah kız erkek önemli değil Allah sağlık versin inşallah canım

Ahahahahahahha sağlıklı olsun inşallah kız erkek önemli değil Allah sağlık versin inşallah canım
Amiiinn . Tebi önemli olan o. Alışveriş konusunda insan bilmek istiyor işte. Bitane çorap alırken bunu oğlum/kızım giyecek diye duygusallığa bağlayacağın zaman lazım oluyor

Kovacim vallahi bir tek sen varsın yaaa teşekkürler kuzummm

Kız ben belalimiyim ????
Sibelim onu şeyden dedi,ben ayağım kayınca ona tutunuyorum da az biraz,ondan dedi,yani yosun,bıktım senden,git az otede oyna gibiii...
Mutfak kaldı sadece kuzum yalnız yapıyorum kimse gelemiyor ki yardıma çekiniyor herkes
Boşver sibelim,sen neleri başarmışsındır,bunu da yaparsın.Ben evime parça parça derken taşınmıştım.Annem doğum yapan kardeşimdeydi.Mutfak dolaplarım takıldığı gün silip yerleştirmiştim hemen.İnsan severek yapıyor heyecanla,üzülme...
Ama inan aynı şehirde olsak gelirdim yardıma
Hadi az dinlen

Hahhay,bana 6ncı ayda kız dediklerine 5 yaşında sünnet yaptık
Ama şimdi daha kesindir görüntüler,benim tiptende birşey anlaşılmıyordu,leke filan olmamıştı yüzümde.Ama inan hiiç değişmiyor canım,kuzunu bağrına basıp şüküür diyorsun.Allah tüm evlat isteyenlere versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…