- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #8.261
Mutfak kaldı sadece kuzum yalnız yapıyorum kimse gelemiyor ki yardıma çekiniyor herkesToplandınmı sibelim,tek toplamadın dimi,o kadar zorki o işler.Ben tek başıma yapmıştım ama bittiydim
Hoşgeldin canım tabiki yer var buyur hoşgeldinMerhabalar. Günaydın. Yer varmı acaba şöyle otursam :)
Hoş bulduumm. Başlığı gördüm geldim. Bu KK bana çok iyi geldi valla. Yoğusa evde bunalıyorumHoşgeldin canım tabiki yer var buyur hoşgeldin
Hepimiz öyleyiz canım çok şükür buradaki arkadaşlarımız iyidir ben Sibel bu arada memnun oldumHoş bulduumm. Başlığı gördüm geldim. Bu KK bana çok iyi geldi valla. Yoğusa evde bunalıyorum
İnşallah uyum gösterir anlaşırım. Bende Elif memnun oldum.Hepimiz öyleyiz canım çok şükür buradaki arkadaşlarımız iyidir ben Sibel bu arada memnun oldum
Anlasirsin Anlasirsinİnşallah uyum gösterir anlaşırım. Bende Elif memnun oldum.
Amiinn. Teşekkür ederim. Kız teyzesi. Önce bi erkek dediler, geçen hafta kız diye kesin dediler. İnsan bi gel git yaşıyor. :)Anlasirsin AnlasirsinAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah kizmi erkekmi bebisin
Hadi ınsallahhhh bakalım ilk bebeginmi tabiki yaşar kız birde erkek çıkmasın doğduğu zaman Ahahahaha kız diye beklerken erkek gelirmisAmiinn. Teşekkür ederim. Kız teyzesi. Önce bi erkek dediler, geçen hafta kız diye kesin dediler. İnsan bi gel git yaşıyor. :)
Bende ondan korkuyorum yaHadi ınsallahhhh bakalım ilk bebeginmi tabiki yaşar kız birde erkek çıkmasın doğduğu zaman Ahahahaha kız diye beklerken erkek gelirmis
Ahahahahahahha sağlıklı olsun inşallah kız erkek önemli değil Allah sağlık versin inşallah canımBende ondan korkuyorum yahalk arasında vardır ya,anne vücuduna bakıp cinsiyet söylerler. O tespitlere bakacak olursak erkek ama inşallah değişmez yine bu kadarını kaldıramam ilk bebekim.
Amiiinn . Tebi önemli olan o. Alışveriş konusunda insan bilmek istiyor işte. Bitane çorap alırken bunu oğlum/kızım giyecek diye duygusallığa bağlayacağın zaman lazım oluyorAhahahahahahha sağlıklı olsun inşallah kız erkek önemli değil Allah sağlık versin inşallah canım
Ahahahahahahha hamile psikolojisi onu adı işteAmiiinn . Tebi önemli olan o. Alışveriş konusunda insan bilmek istiyor işte. Bitane çorap alırken bunu oğlum/kızım giyecek diye duygusallığa bağlayacağın zaman lazım oluyor
Ahahahahahahha hamile psikolojisi onu adı işte
Kovacim vallahi bir tek sen varsın yaaa teşekkürler kuzummm
Sibelim onu şeyden dedi,ben ayağım kayınca ona tutunuyorum da az biraz,ondan dedi,yani yosun,bıktım senden,git az otede oyna gibiiiKız ben belalimiyim ????
Boşver sibelim,sen neleri başarmışsındır,bunu da yaparsın.Ben evime parça parça derken taşınmıştım.Annem doğum yapan kardeşimdeydi.Mutfak dolaplarım takıldığı gün silip yerleştirmiştim hemen.İnsan severek yapıyor heyecanla,üzülme...Mutfak kaldı sadece kuzum yalnız yapıyorum kimse gelemiyor ki yardıma çekiniyor herkes
Hoşgeldin kardeş,çok başkadır burasıHoş bulduumm. Başlığı gördüm geldim. Bu KK bana çok iyi geldi valla. Yoğusa evde bunalıyorum
Hoşgeldin kardeş,çok başkadır burasıHoş bulduumm. Başlığı gördüm geldim. Bu KK bana çok iyi geldi valla. Yoğusa evde bunalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?