- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #8.861
ben kahveyi @Enyalios a devrettimÖhö öhö öhö yosunum cok tozlanmis buralar öhö öhö ay tozdan oksuruk tuttu öhö öhhöö.
Sssttt nerde buranin sahibi? Cok pis buralar.nisankralicesi
yahu bacım devrettimDevrettim deyip kacamazsin.ay icim cikti oksurmekten.
Sen kendini dogaya attin tozlarda firsat bilip kahveyi sahiplenmis ama onu napcaz? Kendilerine dunya kurmuslar en son cay kahve iciyorlardi.yahu bacım devrettimobadayım artık bu kahve hayatı bana göre değilmiş :) kendimi doğaya attım
kız sen temizleyiver bi bez alıp aaaSen kendini dogaya attin tozlarda firsat bilip kahveyi sahiplenmis ama onu napcaz? Kendilerine dunya kurmuslar en son cay kahve iciyorlardi.
Ben mi yapayim? Seyyy :/ dusundum de bence temizlemeyelim. Hem arkadas olurlar bize.kız sen temizleyiver bi bez alıp aaaher şeye ben mi koşturuyum
yaaa hadi bakalım verin hemen perime bi bezBen mi yapayim? Seyyy :/ dusundum de bence temizlemeyelim. Hem arkadas olurlar bize.
Seyy kemm kumm.yaaa hadi bakalım verin hemen perime bi bez
Seyy kemm kumm.Aaa toz degilmis onlar simdi baktim da. Benim kanatlarimdan dokulen peri tozlariymis.
Kim kacacak? Sen beni hic taniyamamissin cık cık cık.
yaa perime kıyamam ki benKim kacacak? Sen beni hic taniyamamissin cık cık cık.ben yosunum yorulmasin diye sey ettim. Dusunceli insanim ben.
Baayraklar göönderdee,kara göründüüAhahahahaha bebeğim bunsuz olurmubeyaz bayraklar göndere
Ya süpürüp sildim bebeğim amaa,olmamış mıÖhö öhö öhö yosunum cok tozlanmis buralar öhö öhö ay tozdan oksuruk tuttu öhö öhhöö.
yaa perime kıyamam ki benşaka yapmıştım ben temizlerim
Baayraklar göönderdee,kara göründüüAhahahahaha bebeğim bunsuz olurmubeyaz bayraklar göndere
Ya süpürüp sildim bebeğim amaa,olmamış mıÖhö öhö öhö yosunum cok tozlanmis buralar öhö öhö ay tozdan oksuruk tuttu öhö öhhöö.
Saklananlar olmus.
Baayraklar göönderdee,kara göründüü
Ya süpürüp sildim bebeğim amaa,olmamış mı
Bidaha silerim ya nolcak
hep bu bezin yüzünden,iyi toz almıyo dur şu bitsin,onla silerim
kız benim değil diyorum kahve :) @Enyalios a verdim gittiSaklananlar olmus.yorulma sen biz yapariz ki. ^_^ bakmiyor ki kahvesine Nisan hanim.
Sen simdi kahveyi ona verdim Enya pis ben temizdim mi diyorsun? Hiii ne ayip.kız benim değil diyorum kahve :) @Enyalios a verdim gitti
Biz gözümüzü açtık seni gördükkız benim değil diyorum kahve :) @Enyalios a verdim gitti
Biz gözümüzü açtık seni gördükHem eski levha asılı kalmış bak
1969dan bu güne
NİSAN KAHVE yazıyor
Vayyy bozacının şahidi,bi de resmini bulmuş
Yaziyor yaziyor bende sahidim.Sonrada benim degil diyor.
Telden anca bu kadar oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?