"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Koç kadını, ben de koç burcuyum dedi bana girdi konuya...
Ben de argo kelimelerle karşılık verdim.
Sana hiç yakışmıyor felan diyo bana :ukala:
2 kez erkek ismi ile üye oldum kapattılar profilimi, şimdi bayan ismi yaptım ama silinmedim hala süper oldu bu diye zırvaladı:ukala:
Bana yürüyor yanii, Adı Berk'miş:işsiz:
Kazen'e şikayet ettim :tokat:

anladım tatlım :KK70:

tabiki tanışalım❤♡❤♡❤♡ 28 yaşındayım 8 senelik evliyim. 2 kızım var (doğacakla birlikte)

nasıl ?:KK57::KK57::KK57:
Maşallah 8 seneyi devirmişsin:KK200:Allah bağışlasın canım sevindi,adı ne olacak bebişin belli mi ?
ben 32 yaşında 1 yıllık evliyim başarılar dilerimm:KK70::KK70:

vaaaay beni bilerek etiketlemedin demek bak nasıl da itiraf ettiiiinnn:sopa::sopa:
ya tatlım herkesi nasıl etiketliyim ama :( cümlenin sonunda gören dalsın sohbete dedim :( yoksa seni sevmediğimden değil ki❤♡❤♡❤♡
Burdan bana hiç bildirim gelmiyor ya nedenki konuyu takip ettiğim halde :KK43:
bdvye az gir kız :D:D:D
Maşallah 8 seneyi devirmişsin:KK200:Allah bağışlasın canım sevindi,adı ne olacak bebişin belli mi ?
ben 32 yaşında 1 yıllık evliyim başarılar dilerimm:KK70::KK70:
''duru'' kocayağız tatlım ismini❤♡❤♡❤♡

Koç kadını, ben de koç burcuyum dedi bana girdi konuya...
Ben de argo kelimelerle karşılık verdim.
Sana hiç yakışmıyor felan diyo bana :ukala:
2 kez erkek ismi ile üye oldum kapattılar profilimi, şimdi bayan ismi yaptım ama silinmedim hala süper oldu bu diye zırvaladı:ukala:
Bana yürüyor yanii, Adı Berk'miş:işsiz:
Kazen'e şikayet ettim :tokat:
tey Allahım ya ağır işsizlik böyle bir şey demek ki :KK70:

gel gir sohbete❤♡❤♡❤♡ yabancı mısın sanki❤♡❤♡❤♡ hoşgeldin ❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡
hoşbulduuuum kız :KK19:
trip bile yapamıyorum allam ne gevşek insanım ya :D
hayırlı ramazanlaaar bu arada :KK51:

Haha hayır ben etiketlenmişim o zaman da bildirim gelmedi hayret :KK70: forum bile nisankralicesi nisankralicesi nin dediği gibi BDVye girmemi istiyor galiba başka açıklaması olamaz :KK70:
forum ayarlarına bir bak istersen canım belki ordan bi değişiklik yapmak lazımdır.

ya tatlım herkesi nasıl etiketliyim ama :KK43: cümlenin sonunda gören dalsın sohbete dedim :KK43: yoksa seni sevmediğimden değil ki❤♡❤♡❤♡

bdvye az gir kız :KK70::KK70::KK70:

''duru'' kocayağız tatlım ismini❤♡❤♡❤♡
güzel bir isim seçmişsin canım:KK200:şimdi değişik değişik isimler moda olmuş hiç alışamadım :KK12:

Back
X