- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.401
hee o zaman mercimeğe nohut katar yuvalama diye itelerim iyiymiş:))İsimleri beni cezbetti sadece nerenin olduğunu bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee o zaman mercimeğe nohut katar yuvalama diye itelerim iyiymiş:))İsimleri beni cezbetti sadece nerenin olduğunu bilmiyorum![]()
Yokk öğleee pıışıııkkkhee o zaman mercimeğe nohut katar yuvalama diye itelerim iyiymiş:))
Hehe
Bizim de ramazan da çeşit çok kardeş gıtlıkdan çıktıkRamazan da böyle kardeşş
Öylee, ben sahurda su içer yatarımm![]()
djkdfhjghBizim de ramazan da çeşit çok kardeş gıtlıkdan çıktık![]()
aboo işimiz işYokk öğleee pıışıııkkk
Yolda gelirken araştırıp gelirdim ben![]()
Bi kaçını biliyorum da isimleri garipsedim :) ekşili yuvalama yı yaparız ,hamur çorbasına çatal aşı deniyor sanırım , prenses bilmiyorum , mercimek bilindik geri kalanım ismi bile bi tuafİsimleri beni cezbetti sadece nerenin olduğunu bilmiyorum![]()
iyi akşamlar :)Kızlar iyi akşamlar öpüyorum sizi![]()
Ozaman araştırr sen yarın sendeyimmBi kaçını biliyorum da isimleri garipsedim :) ekşili yuvalama yı yaparız ,hamur çorbasına çatal aşı deniyor sanırım , prenses bilmiyorum , mercimek bilindik geri kalanım ismi bile bi tuaf![]()
Görüşmek üzere tatlım :**Kızlar iyi akşamlar öpüyorum sizi![]()
Kız ben her yemeği yaparım yeter ki bi mutfağa doğru yol alayımOzaman araştırr sen yarın sendeyimm![]()
üpptüüüümmm![]()
hiiç:) senKızlar ben geldim ❤napiyorsunuz?
idare eder hala çıkamadım iştenKızlar yeni gelenler hoşgeldiniz , keyifler nasıl ?![]()
![]()
Öyle ben de uzanıyorumhiiç:) sen
Kacta çıkacaksın tatlım?idare eder hala çıkamadım işten
sen nasılsın canım
canım normalde 18:00 de çıkarım ben,bugün bir istisna durum oldu,sinir oldum yaÖyle ben de uzanıyorum:)
Kacta çıkacaksın tatlım?
Hmm . inşallah iftara yetişirsin geç oldu biraz çünkücanım normalde 18:00 de çıkarım ben,bugün bir istisna durum oldu,sinir oldum ya![]()