- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.541
Yok güzelim,arkadaşı kurabiyelerle imrendirdik ya,bebeğini hayal etsin,kendine gelsin diye koydum resmi.Benimkiler bebişlikten ergenliğe terfi etti,kaynana adayıyım,oğluşlarıımmmSenin mi bebiş canım , rabbim bağışlasın maşallah
Afiyetler olsn komsum kendi ellerimle yukledim :)))ellerine sağlık komşum benim =)
kaç yaşındasın kız sen ?:))Yok güzelim,arkadaşı kurabiyelerle imrendirdik ya,bebeğini hayal etsin,kendine gelsin diye koydum resmi.Benimkiler bebişlikten ergenliğe terfi etti,kaynana adayıyım,oğluşlarıımmm
Vayy maşallah canım sana da kaynana adayı demek , hazır resim ama gerçek gibi geldi bianYok güzelim,arkadaşı kurabiyelerle imrendirdik ya,bebeğini hayal etsin,kendine gelsin diye koydum resmi.Benimkiler bebişlikten ergenliğe terfi etti,kaynana adayıyım,oğluşlarıımmm
Hehheh,kadının yaşı,erkeğin maaşı,kaynananın tilkilerinin sayısı sorulmazkaç yaşındasın kız sen ?:))
kız ne olacak sankiHehheh,kadının yaşı,erkeğin maaşı,kaynananın tilkilerinin sayısı sorulmazDaha çok var kaynanalığa canım,ergenliğe giriş derslerindeyiz daha
Benim halam 30una 20 sene giremedi,sende az çık,orda durkız ne olacak sankiben saklıyormuyum :) merak ettim :)) 18 misin yoksa?
Senin ilk bebeğinmi canım,cinsiyeti nekız ne olacak sankiben saklıyormuyum :) merak ettim :)) 18 misin yoksa?
az çıktımBenim halam 30una 20 sene giremedi,sende az çık,orda dur
2. tatlım ilki de kızdı buda kız❤♡❤♡❤♡Senin ilk bebeğinmi canım,cinsiyeti ne
ama bugün yoksun seniftardan sonra zaman çok çabuk geçiyo dimi şekerler
Evet cok cbuk gecio geceler kisa cnku :))iftardan sonra zaman çok çabuk geçiyo dimi şekerler
Kurabiye ve çay kokusu aldım :))))
burdayım kuzumam bugün yoksun sen
Evet cok cbuk gecio geceler kisa cnku :))
Oh mis.daha ne olsun :))afiyet olsun canım kurabiyeler taze
çaylarda sımsıcak..
çaycı başısın sen amaburdayım kuzum
komşu gelmişti de
ondan
aynen şekercim
hiç uyumadın mı bugün sen
valla lokum servisini yaptı ama yaşını söylemeyene vermiyoruz dedikYa gündüzden bir lokum muhabbeti olduydu,gelen giden yok,bizim çaycı güzeli sevdiğiylemi buluştu kahvehanenin bahçesinde,nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?