- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.841
25 yaşındayım evliyim bebiş yok tembelliğimden onu bile yapamadımHaha gene de islerini hallet ❤ yaş kaç evli misin bebiş var mi? ❤❤
Haha ne kadar sosyetik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 yaşındayım evliyim bebiş yok tembelliğimden onu bile yapamadımHaha gene de islerini hallet ❤ yaş kaç evli misin bebiş var mi? ❤❤
Haha ne kadar sosyetik![]()
Hissetiginyaş bence 19 ❤❤Merhaba,evliyim canım,3 çocuğum var,hissettiğim yaştaymışım,kraliçem öyle dedi sağolsunTahtta 2,ci elizabet gibi kalıcı olsun
![]()
Haha:)) olur inşallah tatlım ❤❤25 yaşındayım evliyim bebiş yok tembelliğimden onu bile yapamadım![]()
Yok,27de anlaşalım,3 çocuğu izah edemem sonraHissetiginyaş bence 19 ❤❤
Kız ben 1 çocuğun var zannediyordum :)) Haha olur ❤Yok,27de anlaşalım,3 çocuğu izah edemem sonra![]()
Ben hem 27 hem 3 çocukYok,27de anlaşalım,3 çocuğu izah edemem sonra![]()
Hadi hadi,aramızda,doğruyu söyle,yoksa kraliçe nasıl olsa konuştururBen hem 27 hem 3 çocuk![]()
Gerçek yaşı tatlım oHadi hadi,aramızda,doğruyu söyle,yoksa kraliçe nasıl olsa konuşturur![]()
3 çocuk,yılları boşa geçirmedim yani.Gece el ayak çekilince mekanı hortumla güzelce yıkadım,mis gibi oldu,dikkatini çekerim,beğendin mi?Kız ben 1 çocuğun var zannediyordum :)) Haha olur ❤
Haha gördüm tatlım :) ellerine sağlık ❤❤❤ en küçük bebiş kaç yaşında gece buralarda olduğuna göre küçük olmalı :)3 çocuk,yılları boşa geçirmedim yani.Gece el ayak çekilince mekanı hortumla güzelce yıkadım,mis gibi oldu,dikkatini çekerim,beğendin mi?
İtiraf etmedi mi?Karşısında suyu yere dökseydin,dayanamazdı benceGerçek yaşı tatlım o![]()
ben önceden de konuştum
![]()
Uyanmak zor geldiği için buralarda geziniyorum geceleri,küçükte artık büyüdü,okullu oldu.Haha gördüm tatlım :) ellerine sağlık ❤❤❤ en küçük bebiş kaç yaşında gece buralarda olduğuna göre küçük olmalı :)
Aa nolcak,elime mi yapışır,bebek bekleyenlere yardım sevaptırUyanmak zor geldiği için buralarda geziniyorum geceleri,küçükte artık büyüdü,okullu oldu.
Hahah :))İtiraf etmedi mi?Karşısında suyu yere dökseydin,dayanamazdı bence![]()
Ooo maşallah sen buyutmusun çocukları ❤biz daha doğurmakla uğraşıyoruz :))Uyanmak zor geldiği için buralarda geziniyorum geceleri,küçükte artık büyüdü,okullu oldu.
Hoşgeldin :) oralet isteyen vardı ama sen olmayınca içemedi :))Ben geldim millet =)
Kız gidiyor musun kalıyor musun![]()
Hoş geldin kahveci güzeli:)Ben geldim millet =)
Hoş geldin kahveci güzeli:)
iyi tatlım,bakınıyorduk nerde kaldı diye:)Hoşbulduk şekercimmmm keyifler nsl