- Konu Sahibi nisankralicesi
Canim bu da dokunmatik yeni bir de soyha telefon ama bir halta benzemiy sevmedim :)hee atsın hemi de ellemeli telefon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu da dokunmatik yeni bir de soyha telefon ama bir halta benzemiy sevmedim :)hee atsın hemi de ellemeli telefon
markası ne ki:)Canim bu da dokunmatik yeni bir de soyha telefon ama bir halta benzemiy sevmedim :)
Marka yasak değil mi belirtmek canim , gm5markası ne ki:)
yok yav reklam yapmıyoz ki. gm hıı ondan tamam anladım:) çok mu aradın kız onu:) neyse artık yenisi geliiiy:)) bak 7'yi almicam ama 8'i çıkacakmış.Marka yasak değil mi belirtmek canim , gm5
Canım telefnsuz kaldiydim yapacak bir sey yoktu o anyok yav reklam yapmıyoz ki. gm hıı ondan tamam anladım:) çok mu aradın kız onu:) neyse artık yenisi geliiiy:))
ayyy b.k yoluna gitmişCanım telefnsuz kaldiydim yapacak bir sey yoktu o anwcye düştü eski tel
![]()
![]()
8 alcan heeeyok yav reklam yapmıyoz ki. gm hıı ondan tamam anladım:) çok mu aradın kız onu:) neyse artık yenisi geliiiy:)) bak 7'yi almicam ama 8'i çıkacakmış.
bak şimdi 8 çıkar aklın 10'da kalır. dur ben sana 10 alayım az daha idare et.8 alcan heeekız umutlarımla oynams litfennn
![]()
Hahhahabak şimdi 8 çıkar aklın 10'da kalır. dur ben sana 10 alayım az daha idare et.
Tirbisizzzayyy b.k yoluna gitmiş![]()
o zamana böbreğe anca alıcı çıkarHahhahauyanıkkk seniii sene de anca çıkarıyorlar yenisini hesap et kaç sene
![]()
Dalaklar yanina hediye diyecün öyle çabuk gidero zamana böbreğe anca alıcı çıkar![]()
hımm kampanya diyosunn gitti bizim iç organlar desene kıııız :))Dalaklar yanina hediye diyecün öyle çabuk gider![]()
Aynen bağırsaklar işkembe komple benden yanlız kabul etmem yoksa bakhımm kampanya diyosunn gitti bizim iç organlar desene kıııız :))
anlaştık o zaman :))Aynen bağırsaklar işkembe komple benden yanlız kabul etmem yoksa bak![]()
arkime telefon sözü verdim bu uğurda bir böbrek bir de dalak feda ettim o da işkembesini bağışladı sağolsun:))
arkime telefon sözü verdim bu uğurda bir böbrek bir de dalak feda ettim o da işkembesini bağışladı sağolsun:))