"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Hiç sorma istiyorum kı hiç yazmasın çok klasik şeyler soruyor azıcık duygu yok :))
valla tatlım hiç belli olmaz. bizide bi arkadaşımız tanıştırdı. ben ama olmaz kesinlikle istemem evlenmem dedim. bana bi güldü eşim gülüş o gülüş :KK70: nikah masasında buldum kendimi :)

Valla kizlar biliyo gunduz isteyim gece uykuya teslim olana kadar buralardayim 2 evladim var calisip onlara bakiyorum boylede cenesi dusuk cok konusan bi uyeyim memnun oldum:KK70:

Maşallah allah evlatlarınızı size bağışlasın.
Benim de çenem düşüktür ben de memnun oldum şekercim=)

Ben de nasip kısmet olduğunu düşünüyorum kaderciyim :)
bdv konularını okuya okuya paranoyak oldum herseyı inceden inceye düşünüyorum ki sonra pişmanlık olmasın . Hayırlısı olsun ne diyeyim :)

ah o bdv de bir kaç kere konu açmışlığım var,
derdini anlatmak için açıyosun,
ama çok üstüne geliyolar..

Hayırlısı tatlım kaç yaşındasın?

ah o bdv de bir kaç kere konu açmışlığım var,
derdini anlatmak için açıyosun,
ama çok üstüne geliyolar..

Hayırlısı tatlım kaç yaşındasın?
Aynen öyle çok isabetli yorumların yanında çok üzücü alakasız yorumlar da oluyor işte ..
Ben 29 yaşımdayım

Aynen öyle çok isabetli yorumların yanında çok üzücü alakasız yorumlar da oluyor işte ..
Ben 29 yaşımdayım
Hayırlısı cnm
ben de eşim için onunla olmaz filan diyodum,,
gayette iyi oldu :D

hiç ummadığın bir insan olabilir yani şekercim
nasip bu işler. . :D

Aynen canım 3 kişi miyiz istanbuldan

=)
ben niğde de yaşıyorum tatlım❤♡❤♡❤♡ bizim bi hayırsız Chocolita Chocolita varda oda istanbulda . kendine bi topik açmış (konusu da çok saçma aramızda kalsın ) istanbuldan kimse yok diyordu da o yüzden dedim :) kendisi zaten benim topiğimi kıskandığı için yeni topik açtı ve buradakileri de kendi topiğine çekti.

ben niğde de yaşıyorum tatlım❤♡❤♡❤♡ bizim bi hayırsız Chocolita Chocolita varda oda istanbulda . kendine bi topik açmış (konusu da çok saçma aramızda kalsın ) istanbuldan kimse yok diyordu da o yüzden dedim :) kendisi zaten benim topiğimi kıskandığı için yeni topik açtı ve buradakileri de kendi topiğine çekti.
Canım ben konu açtım konu :)) topik değil. Konu da regl :))

:D:D:D:D

gelmiş kendisi,
niğde de güzeldir
hiç gitmedim

Back
X