- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
Daim olsun mutluluğunuz inşallah:))
Olmaz olmaz demeyi bırakıp akışına bırakmam gerekiyor sanırım:))
amin inşallah cnm
darısı başına
rabbim doğru zamanda nasip eder
=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daim olsun mutluluğunuz inşallah:))
Olmaz olmaz demeyi bırakıp akışına bırakmam gerekiyor sanırım:))
Romantik enya da buradaymıış :) eline saglik canim hemen aliyorumO kadar çay yaptım için kız![]()
iyi olduda sen çaycı başıydınCanım kk nin bütün etinden sütünden faydalanmaya çalışıyorum :)) unutmadım kız :) makara oldu ama fena mı oldu :)
istanbullu kendisiRomantik enya da buradaymıış :) eline saglik canim hemen aliyorum
Bunlara hesabı kitlicen beleş çayın tadını alamazlar ver bacı hepsini içeyim benO kadar çay yaptım için kız![]()
Amin inşallah hayırlısı neyse o olsun:)amin inşallah cnm
darısı başına
rabbim doğru zamanda nasip eder
=)
sana küstüm ben buraya gelmeden önce girdiğin topiğe gitBunlara hesabı kitlicen beleş çayın tadını alamazlar ver bacı hepsini içeyim ben![]()
Bunlara hesabı kitlicen beleş çayın tadını alamazlar ver bacı hepsini içeyim benO kadar çay yaptım için kız![]()
kız sakin ol 3 kere yolladın :))Bunlara hesabı kitlicen beleş çayın tadını alamazlar ver bacı hepsini içeyim ben![]()
sana küstüm ben buraya gelmeden önce girdiğin topiğe git![]()
Çekim yok tatlım 3 kere az gitmişkız sakin ol 3 kere yolladın :))
Ay canıım haklısıniyi olduda sen çaycı başıydınsen gidince millet çaysız kaldı
![]()
Bunlara hesabı kitlicen beleş çayın tadını alamazlar ver bacı hepsini içeyim ben![]()
Bir sen içiyon sende para ödemiyon zatenküsersen olmaz ki çaylar acır ben olmasam bak bi ben içiyom
![]()
kız 3 saattir yazıyorum burdaEnyaa canım sen istanbuldanmışsınn :)
Sağol bacım bunlara ayranı ,sütü dayican paso uyusunlariç bacım afiyet olsun
![]()