- 30 Ocak 2017
- 14.671
- 199.938
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
Yazmıyor anam yazmıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmıyor anam yazmıyor
Yazmıyor anam yazmıyorkaile al beniiii gör beni bul beni
Yazmıyor anam yazmıyorkaile al beniiii gör beni bul beni
ay hamiş hamiş yoruyorsunuz beni
tmm cnm
ay hamiş hamiş yoruyorsunuz beni![]()
İyiym canım senden naber :) ay sırf şunu yapmak için uğraşıp durdum ya yarım saattirbuldum canım naber =)
Kızz valla bildirim geldikfe nere düştüğumu bilemedumhe hesen 2 saattir yoksun bi kere
sonra başka topiklere kaçacaksın değil mi![]()
Kızz valla bildirim geldikfe nere düştüğumu bilemedumkötü yola düstüm gibi bi haldeyim nereye dadancam sastim kaldim
![]()
![]()
İyiym canım senden naber :) ay sırf şunu yapmak için uğraşıp durdum ya yarım saattir![]()
Ovv döktüğümüz çayların haddi hesabı yok kız. Ama öylede tadı olmaz ki. Demlenmiş o çaylar tadını falan hep vermiş artık. Kurusa kururda, aynısı olmaz
Bebişim 8 aylık :) sende var mı?haha iyilik güzelim =)
ben kolay oluyo diye
öyle koyarım genelde gülücüğü
=)
bebiş kaç aylık
kıskançlık değil bu bana gereken önemi vermemenkıskanç hatunn :*
![]()
Adres verim de bi çayını lütfedip için ,guru edasıyla yorumları alabilirimYok daha neler :))))
Bebişim 8 aylık :) sende var mı?
henüz derkenYok canım henüz
kız mı erkek mi
Çarpılım ben o zmn tatlım sana bunu nasıl yaptım affet hatunnn yollarina gül öpücek hepsini seremkıskançlık değil bu bana gereken önemi vermemen![]()
iyi hadi ama bir daha görmüyüm ❤♡❤♡❤♡Çarpılım ben o zmn tatlım sana bunu nasıl yaptım affet hatunnn yollarina gül öpücek hepsini serem![]()
Aynen biz çay tiryakisiyiz hemi de taze tazebiz çaycıyız
![]()