"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Oyy allah yardımcın olsun cnm
forumda konum oldu
benim de kv yle alakalı sorunlarım oldu
bu ara duruldu

inşallah düzelir diyelim.
eltin var mı eltin

:KK70:
Benimko durulacak gibi degil kadin esimle ayrilmam için aklina gelebilecekher türlü pisliği yapiyor hemde sinsi sinsi iki yüzlü iki yüzlü. Ogluna bana cok iyi davraniyomus havasi verip arkamdan neler çeviriyo bir bilsen illet iki yüzlü şeytan diyim ohh rahatladim:KK70:eltim yok keske olsa da onunla uğraşsa tek erkek esim oda saf annesine çok düşkün ne dese inaniyo okuyup üfleyip bizde huzur birakmiyo diyim sen anla Allah uzak etsin böyle insanalrdan herkesi

Guzel dileklerin için cok cok tesekkur ederim canım , derin yaralar aldim halen kapanmayan o yuzden canim korkularim umarim gececek ,gecmeli yoksa ben kimseyi mutlu edemem ,yavas olsun daimi ve gercek duygulardan olsun dilerim her kadın tadar yeniden bu duygulari inan ki hissettiğim en güzel şey tebessüm etmeye yeniden basladım o esmer bana bunu yasatti değerli o yüzden ❤️❤️❤️
:KK68:neee güzel daimm olsun insallah canimm benimm

Eşimde babam gibi son 10 dakikada yemek istiyor,yoksa yiyip yatarım,gece bir su,tamam...
Gün cok uzun canim ya benim de esim yiyip 1 gibi yatalim diyo ama dayanamam heralde cok su icen bi insanim bide kışın ramazan cok guzeldi sabah 5 gibi falan yapardik sahuru ben küçükken belki daha gecti ahh ahh :)

Benimko durulacak gibi degil kadin esimle ayrilmam için aklina gelebilecekher türlü pisliği yapiyor hemde sinsi sinsi iki yüzlü iki yüzlü. Ogluna bana cok iyi davraniyomus havasi verip arkamdan neler çeviriyo bir bilsen illet iki yüzlü şeytan diyim ohh rahatladim:KK70:eltim yok keske olsa da onunla uğraşsa tek erkek esim oda saf annesine çok düşkün ne dese inaniyo okuyup üfleyip bizde huzur birakmiyo diyim sen anla Allah uzak etsin böyle insanalrdan herkesi

:KK68:neee güzel daimm olsun insallah canimm benimm
Sağolasın tatlım ❤️❤️

Back
X