"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

ne soyliyim kız iki.kafa dağıtıyorum burada onuda bilmesin artık dimi :-) bakmaz bakmaz cuzdanimada bakacağı tutar yalanda söyleyemem ona hiç tam bir fiyasko olur anlicagin :-)
Heheheh yani bnm esim blio grdgmi ama kadnlrla knstgum icin grip bakmaz :) snucta ck skur kotu bsy yapmiozki esinde bnce izin verr herlde ayrica tbkide yalan soleme bukdr basit sylr icin hemde...

Heheheh yani bnm esim blio grdgmi ama kadnlrla knstgum icin grip bakmaz :) snucta ck skur kotu bsy yapmiozki esinde bnce izin verr herlde ayrica tbkide yalan soleme bukdr basit sylr icin hemde...
Yok daha önce demiştim ben ona ama sonra demedim bir daha unutsun boşver :-)

Ben ona söylemediğim şeyi yazmadım zaten hiç buraya o konuda sakinmam aileci değildir hakliysam haklisin der adaletlidir ama görmesin yinede yaa herşeyi bilmek zorunda değil ya :-)
Bnce bilmeli eger anlayisliysa esin ki oleye bnzior gizli girmek de olmamali bnce ama sn blirsn tbi grip okur rhtsz olr veya kendnce sbeplern vrdir elbet :))

Pardon bakarmısınız,internet hizmetiniz varmı acabaa?İnternetim azalıyor da,KKda önemli bir toplantıyı kaçırıcam:cry:

hizmetimiz sınırsız komşunuzdan wifi şifresi rica ederseniz
memnun oluruz,
buradan oraya int göndermeye çabalıycam
bakalım olucak mı :D

Pardon bakarmısınız,internet hizmetiniz varmı acabaa?İnternetim azalıyor da,KKda önemli bir toplantıyı kaçırıcam:cry:
wi_fi_sagliga_zararli_mi_kablosuz_aglar_kanserojen_midir_h8179_4acc8.gif

:D

Rabbimninsallah nasip eder dur bakalm birkere okduysa olr elbet ama rahm filmi mtlaka cktir cnm cktirmedysen kayip olmasida kotu ama hersy Allahtn

çektirdim cnm echomarda
rahim filmini,
tüpler açıkmış.

Back
X