- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.021
öp ama burdan gitme :)Kızzz ben kendimi kandırmısımdır yanılma payi yok mu ? Gell öpimmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öp ama burdan gitme :)Kızzz ben kendimi kandırmısımdır yanılma payi yok mu ? Gell öpimmm![]()
Geliyim buğün kaçan randevumu yarina çektimBebisim ikizim saol askkm uyku tulumu oldum hastaneye gidiyom simdi kiz gel elimi tut kan alcaklar![]()
bende izlemiyorum tatlımAynen hele bir cinayet vardı
çok uzun yıllar önce
komşunun erkek kardeşi ergen çocuk gelmiş
5 lira borç istemiş
kadının da evde çocukları var
evde para yok demiş
acımış cocuğa,
kola varmış kola ikram etmiş
bu manyak da girmiş içeri
hepsini bıçaklamış
adam işten gelmiş
ne karısı ne çocukları..
anlaştık ıhımm takipteyim tamam.Tamam kk nin arka sokağı var ya orda tamam mı öhöö öhö nisan nasıl doğuma ne kadar kaldı tatlım![]()
Gitmiyorumm herii amannnöp ama burdan gitme :)
eneee topraam kan veriiBebisim ikizim saol askkm uyku tulumu oldum hastaneye gidiyom simdi kiz gel elimi tut kan alcaklar![]()
Bende 28 yasindayim.
Evliyim, iki tane kizim var
Memnun oldum
Hahhaha kiz sende bi alemsin bende etrafimda ne kadar insan varsa yuzlerini beyinime kaziyordum eger kayıp yda katil olrusa ihbar edecem diyeeeLazi Oxorca Ben de bıraktım izlemiyorum Mügeyi
sonra gelen elektirikçi doğalgazcı bile
gözüme katil gibi gözüküyor.
![]()
❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡Gitmiyorumm herii amannn, öpüyüm mucukkk mucukkk :****
Ben de memnun oldum canım
istanbulda mısın sen
Baya ist'dan arkadaşlar vardı dün
sayıyoduk..
kolay gelsin:)Ben kaçtım evi yaşanılabilir hale getirmenm lazım malum müge bitti![]()
Tm canimm galiba bende kacacam dakka gelmis 500 bitirmem gerekiyorBen kaçtım evi yaşanılabilir hale getirmenm lazım malum müge bitti![]()
Yahu milletbkafayi siyirmis bgun oz anne baba vardi tvde ogullari uc katli ev iki isyeri olan apartmni stmis bnlri kapi disari evlt anaya babaya bnu yapabliosa el neler ypmaz dunyanin sonu gelior kiyamet kopuyor zten farkbda deilizAynen hele bir cinayet vardı
çok uzun yıllar önce
komşunun erkek kardeşi ergen çocuk gelmiş
5 lira borç istemiş
kadının da evde çocukları var
evde para yok demiş
acımış cocuğa,
kola varmış kola ikram etmiş
bu manyak da girmiş içeri
hepsini bıçaklamış
adam işten gelmiş
ne karısı ne çocukları..
müge çözmüştü bu olayı da
katili sonradan buldular
attılar içeri..
adam perişan bir haldeydi
(ölen kadının kocası)
Valla bende bişey yapmadim daha gezecem eşimle: )Ev işi ne ki takıldım kocamin peşine geziyorumkaç gündür hiç birşey yapmadım
O degilde laf yetistirecem diye bilboarda carpacaktimGeliyim buğün kaçan randevumu yarina çektim![]()
![]()
Eşine de pes yani canım o bebek daha ya keşke oturtsa kucağına tatlı dille anlatsaBenim ortanci duvara vurarak ses yapıyordu bı kere ben bı kere eşim uyardı aradan geçti hala yapıyor.
Eşim ona kızgınlığı yola şarj aletini fırlattı hem TV hem şarj aleti gitti
Aynen anamı aricam bendeTm canimm galiba bende kacacam dakka gelmis 500 bitirmem gerekiyor![]()
HahahahO degilde laf yetistirecem diye bilboarda carpacaktimsogan yerine kafayi kircaktik
Ahahahahaha onu da yerik :))O degilde laf yetistirecem diye bilboarda carpacaktimsogan yerine kafayi kircaktik
Heee sokacaklar inneyi topram kurukopru pacanin irdayimeneee topraam kan verii![]()