- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.041
dikkat et kız pekmezi akıtma:))O degilde laf yetistirecem diye bilboarda carpacaktimsogan yerine kafayi kircaktik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dikkat et kız pekmezi akıtma:))O degilde laf yetistirecem diye bilboarda carpacaktimsogan yerine kafayi kircaktik
Oh oh .Makinada çamaşir bekliyor mutfakta bulaşık duruyo ben içerde müge anlı bakarken çay içiyorum![]()
Ah bu erkeklerrGaliba adami ac birakmis tv dalmis adamda sinirden küplere binmisss![]()
hahahaO degilde laf yetistirecem diye bilboarda carpacaktimsogan yerine kafayi kircaktik
Beyin salataAhahahahaha onu da yerik :))
Sogan deyince canimiz cekti pehhhhO degilde laf yetistirecem diye bilboarda carpacaktimsogan yerine kafayi kircaktik
Salata değil de kelle paça da beyin güzel oluyor :))Beyin salata![]()
Bana da gel kız. Daha bisey yapmadim ya. Kalktigimda saat 11:50ydi.ben sadece yemeğin adı yok ortada
=)
ya sakatattan bahsetmiyelim lütfenSalata değil de kelle paça da beyin güzel oluyor :))
çıkışta paça içersin gari kan yapar miss:))Heee sokacaklar inneyi topram kurukopru pacanin irdayim![]()
Sakatat candırya sakatattan bahsetmiyelim lütfen![]()
Bana da gel kız. Daha bisey yapmadim ya. Kalktigimda saat 11:50ydi.
Simdide gezmeye gidiyorum: )
Tabi tabi sen gez yapan olurBiri hayrına benim ev işlerini de yapsın![]()
Avuuu biri salata mi dedi hangi salata canimm coban mi mevsim mi hangisi de hele hangisiBeyin salata![]()
Nçıkışta paça içersin gari kan yapar miss:))
Ne kani kiz kaldirimda motor carpacakti nerdeyseçıkışta paça içersin gari kan yapar miss:))
demiş ya, beyin salata diye:) bilir misin:)Avuuu biri salata mi dedi hangi salata canimm coban mi mevsim mi hangisi de hele hangisi![]()
Beyin salataAvuuu biri salata mi dedi hangi salata canimm coban mi mevsim mi hangisi de hele hangisi![]()
PBana da gel kız. Daha bisey yapmadim ya. Kalktigimda saat 11:50ydi.
Simdide gezmeye gidiyorum: )
Yahu milletbkafayi siyirmis bgun oz anne baba vardi tvde ogullari uc katli ev iki isyeri olan apartmni stmis bnlri kapi disari evlt anaya babaya bnu yapabliosa el neler ypmaz dunyanin sonu gelior kiyamet kopuyor zten farkbda deiliz