- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.081
yeni gelen arkadaşlar nerdesiniz bi ses verin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımsın bende seni seviyorum umarım en kısa zamanda hamile kalırsın![]()
kız sana demedim kiKiz kim kimi kandirdi ya ben ordan cok burdayim zalimmm![]()
Oy o deilde ates basti ellam ne sicakmis disari keleDikkat et canım ya cücük nimet yere dökülür mü ?![]()
ay ay inşallah böyle tatlı güzel çocukların olur canım benim❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡ ay çok tatlı ya insanın baktıkça bakası geliyorİnşallah canım benimmm
rabbim sağlıkla nasip etsin
benim gibi isteyen herkese. .
![]()
Amin zira daha beraber cücük yiyecikRabbim esirgesinn![]()
Ğanimm ğanimmm cok havali bi foton var kendimi su anda hande yenere mesaj atiyomm kadar heycan yapiyommCanımsın bende seni seviyorum umarım en kısa zamanda hamile kalırsın![]()
Bici içOy o deilde ates basti ellam ne sicakmis disari kele![]()
Gel ha buraya yiyek ,gezek işte direkle ne zorun varkineAmin zira daha beraber cücük yiyecik![]()
yok canım istanbuldan degilim
aksarayliyim ama yurtdısinda kaliyorum
Gerçekte görsen bu kadınla alakam Yok Canım sıradan tombiş bir insanımĞanimm ğanimmm cok havali bi foton var kendimi su anda hande yenere mesaj atiyomm kadar heycan yapiyomm![]()
bici içilmez yenir gardaaş :))Bici iç![]()
Yok komsu yikilmadm ayaktayim :))
Bilemedim varmi ki zaar:)Gel ha buraya yiyek ,gezek işte direkle ne zorun varkine![]()
Ahhaha genelde sana karsi mesafeliyimm kesin havali diyomm demeki dis görünüş onemli degilmisGerçekte görsen bu kadınla alakam Yok Canım sıradan tombiş bir insanım![]()
kız sen hiç uyumaz mısınYok komsu yikilmadm ayaktayim :))