- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.101
Ulee ne bilim bici dediler de bu bici nedur ,ne deyuldur söylemedulerbici içilmez yenir gardaaş :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ulee ne bilim bici dediler de bu bici nedur ,ne deyuldur söylemedulerbici içilmez yenir gardaaş :))
Dertlerimle bas basayim kadinlara erkeklere yenilmedim buradayimm hey gidi gunler heyyYok komsu yikilmadm ayaktayim :))
Uyumuyormusn diyene bakkız sen hiç uyumaz mısın❤♡❤♡❤♡
Yoktur ,kabul etmeyimm nolcekBilemedim varmi ki zaar:)
ben uyuyorum vallaUyumuyormusn diyene bakya sennn
Kim ben mi havalıAhhaha genelde sana karsi mesafeliyimm kesin havali diyomm demeki dis görünüş onemli degilmis![]()
Tatlii ikizim.tatliUlee ne bilim bici dediler de bu bici nedur ,ne deyuldur söylemeduler![]()
evdeki halimi görseniz korkunç saç baş dağınık, bluz ayrı alt pijama ayrı telden çalıyor:) saldım çayıra vuhuu
o kadar basit ama o kadar lezzetli ve serinletici ki:) nişastayla suyu muhallebi gibi pişirip genişçe bir tepsiye döküpdolapta bekletiyorsun. o donuyor. sonra minik minik küpler halinde doğruyorsun. kırmızı gıda boyasını sulandırıp ekliyorsun. üzerine buz rendeliyon, bide pudra şekeri. istersen meyve de doğrayabilirsin.Ulee ne bilim bici dediler de bu bici nedur ,ne deyuldur söylemeduler![]()
Ahahha rüzgar nasil eserse diyonnnKim ben mi havalıaslında gerçek hayatta herkesle konuşurum çocukla yaşlı ile şu sıralar gerçek hayatta herkesle mesafeliyim
![]()
Sana boynum.kildan ince ikizim nasi dersen❤Yoktur ,kabul etmeyimm nolcek![]()
Kadinlra erkekleee yenilmedm dmiodu kiz orda baska cinstnmiki bu adm ole sarkimi olurDertlerimle bas basayim kadinlara erkeklere yenilmedim buradayimm hey gidi gunler heyy![]()
Tatli ,buz kavun demiTatlii ikizim.tatli
valla bende öyleyimBen de aynı valla kuzumm
![]()
vay maşallah ben hiç böyle düşünmemiştimo kadar basit ama o kadar lezzetli ve serinletici ki:) nişastayla suyu muhallebi gibi pişirip genişçe bir tepsiye döküpdolapta bekletiyorsun. o donuyor. sonra minik minik küpler halinde doğruyorsun. kırmızı gıda boyasını sulandırıp ekliyorsun. üzerine buz rendeliyon, bide pudra şekeri. istersen meyve de doğrayabilirsin.
Voooovvv yağlarım eridi allah yerim seni ikizimSana boynum.kildan ince ikizim nasi dersen❤
valla bende öyleyim![]()
kız şöyle çocuklar atıp durma