- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.181
Kiz maldivlerde balayi yapms 7500 tl harcams kizin biri aaa uygun olmus diince kiz uygunmuğhhhh dedi bozuldu ya :))) zengnlik hic anlayamayacagim sni beeaaa :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz maldivlerde balayi yapms 7500 tl harcams kizin biri aaa uygun olmus diince kiz uygunmuğhhhh dedi bozuldu ya :))) zengnlik hic anlayamayacagim sni beeaaa :)))
Bn zengin olsam o parya salon tutmam satn alrm senenin ayni gunnde orda dugn tazelerm hahahahaya ben zengin olsam bile o paraya salon tutmam
valla zenginin malı.. :)))Araba parasimi biz onla iki tane sıfır araba alorz.ev olmasa üstüne 30-40 kredi cekip ev alırdık bacım
Cenemiz yoruldu gene![]()
kız 7500 lira benim aylık kuaför param bile diııl :))Kiz maldivlerde balayi yapms 7500 tl harcams kizin biri aaa uygun olmus diince kiz uygunmuğhhhh dedi bozuldu ya :))) zengnlik hic anlayamayacagim sni beeaaa :)))
Okadar kelime cumle içerisinden gidip dövmeyi mi aldinhahah❤♡❤♡❤♡ hamiş dövülür mü ama![]()
ahahaa valla ya satın alırsın:))Bn zengin olsam o parya salon tutmam satn alrm senenin ayni gunnde orda dugn tazelerm hahahaha
Ahahahahaha doğru değildir :)))kız 7500 lira benim aylık kuaför param bile diııl :))
hahahaha zenginligin gozu kor olsun kulagi sagir :)))kız 7500 lira benim aylık kuaför param bile diııl :))
ahaha yuvalar yıkılıyor burda uleeeynn:))gelince benim herifi dövüyüm millet 80bin tlye düğün yapmış diye![]()
Heh sanada bgun tartisck nden cikti adamin omrnu yedin yahuu :))))gelince benim herifi dövüyüm millet 80bin tlye düğün yapmış diye![]()
Oldu senle ben gezelim millet bizim işleri yapsınBiri hayrına benim ev işlerini de yapsın![]()
eh biraz öyle olduOkadar kelime cumle içerisinden gidip dövmeyi mi aldinbravooo
![]()
hep mutlu hep mutlu insan sıkılıyor bacımHeh sanada bgun tartisck nden cikti adamin omrnu yedin yahuu :))))
Bnmde yillik icecege verdgm para 7500 vardir herlde :)))) kari koca mesrubatlra hastayiz :))Ahahahahaha doğru değildir :)))
Benim yıllık market alışverişi 7500 dür herhalde
Görüş acini seviyiiimmeh biraz öyle oldu![]()
Skur et cnm ya bnde hep mtluyum ama admn basnn etni yemiom hamilelige sakliom herlde bnde bilemedm smdi hahaahahep mutlu hep mutlu insan sıkılıyor bacım![]()
İki tarafnda drmubii kiz fabrikasi vr babamn die yineledi esinnde restrnti vrmis :)))inşallah takılar bu kızın olur ya kıyamam düğünde baya masrafları olmuş yazık