- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.241
Nasil amaçenelere
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil amaçenelere
![]()
isteyen herkes aklımda canım ❤♡❤♡❤♡Inşallah canım hamilelerin duası kabul olur dua et bize
Bitanesinisteyen herkes aklımda canım ❤♡❤♡❤♡
Ders çalışıyorum. . Bi bakim bildirim var mı dedim.. tutmayın beni :)))
Bariz yetişemiyorum kuzummNasil ama![]()
Kolay gelsin tatlım , tuttuk bırakmak olmazDers çalışıyorum. . Bi bakim bildirim var mı dedim.. tutmayın beni :)))
Valla şarjım.bitti dışarıdaydım bir saat sonra geldim ne göreyim 20 sayfa bunların çenesi iyice düştü artıkBariz yetişemiyorum kuzumm![]()
GidemezsinDers çalışıyorum. . Bi bakim bildirim var mı dedim.. tutmayın beni :)))
ben sabah okuyamadım vallaValla şarjım.bitti dışarıdaydım bir saat sonra geldim ne göreyim 20 sayfa bunların çenesi iyice düştü artık![]()
Diyene bak hele :)))Valla şarjım.bitti dışarıdaydım bir saat sonra geldim ne göreyim 20 sayfa bunların çenesi iyice düştü artık![]()
Aynen ben bildirimlerin hızına yetişemiyorum şahsenValla şarjım.bitti dışarıdaydım bir saat sonra geldim ne göreyim 20 sayfa bunların çenesi iyice düştü artık![]()
kız sen bana çok tanıdık geliyorsun kk da neden kiGidemezsin![]()
Ben iki buçukta ayrıldım valla sonrasını bilmiyorum tabi sen erken uyudunben sabah okuyamadım valladirek daldım konuya
sahura kadar ne çene yapmışlar yahu
![]()
Çaktırmasana kizzzzDiyene bak hele :)))
hahah iyi yapmışın :)Ben iki buçukta ayrıldım valla sonrasını bilmiyorum tabi sen erken uyudunhamissin diyede kıyamadık
Nasil çok tanıdıkkız sen bana çok tanıdık geliyorsun kk da neden ki![]()