- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.261
Git uyu hadi zaten foton uykumu getiriyorben şimdi çıkacam, gelene kadar yazmak yok anlaştık mı? bir, iki, üç tıp!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git uyu hadi zaten foton uykumu getiriyorben şimdi çıkacam, gelene kadar yazmak yok anlaştık mı? bir, iki, üç tıp!
_Verda_ komsummm nerdesin yahu sn ikinci uykunami yattn :)))
yani baya görmüşüm gibi seniNasil çok tanıdık![]()
iyi uykular canım =)Neyse kizlr bn ckiorm neredeyse 34 saattr brdym :))) Allaha emntsnz kocmn opuorm hepnizi![]()
Neeeeee 34 saat mi sen uyku nedir bilmezmisinNeyse kizlr bn ckiorm neredeyse 34 saattr brdym :))) Allaha emntsnz kocmn opuorm hepnizi![]()
içiyorum akşamları zatencanım sen süt iç
daha iyi olur![]()
yoo uyumicam. bakma o zaman fotoma :)Git uyu hadi zaten foton uykumu getiriyor
Görmüşsündür canım olabiler tek hobim boş vaktimde kkyani baya görmüşüm gibi senikonularda felan :))
Bir zmnlar bnde deli gibi sevdim o bna dert bn ona mtluluk verdm yillardir soruyorum bu soruyu kendime yarabbi bu dunyaya bn biye geldm uyumaya deil onu anladmda nden diger insanlr gibi uyyyamiorm yoksa dahi miyim hahahahNeeeeee 34 saat mi sen uyku nedir bilmezmisin![]()
hahah olabilir❤♡❤♡❤♡Görmüşsündür canım olabiler tek hobim boş vaktimde kk![]()
Bakmamak mümkün mü ayy gibi parlıyor masallahhyoo uyumicam. bakma o zaman fotoma :)
Yok uyumucm konsum gozlerm agridi tkipten oyuzdn braz mola optmmmiyi uykular canım =)
komşum
Azcık banada versene ben sana uyku vereyim bende kalkamıyorum yastiktanBir zmnlar bnde deli gibi sevdim o bna dert bn ona mtluluk verdm yillardir soruyorum bu soruyu kendime yarabbi bu dunyaya bn biye geldm uyumaya deil onu anladmda nden diger insanlr gibi uyyyamiorm yoksa dahi miyim hahahah
o uyumuyor ki düşünüyor :)) neyysa ben gideyimBakmamak mümkün mü ayy gibi parlıyor masallahh![]()
Yokya kalkamamaktn iidir uyanik olcn bu hayatta der gidermAzcık banada versene ben sana uyku vereyim bende kalkamıyorum yastiktan
Güle güle sanaaaaaaa yolunnnmm açikk olsunnnno uyumuyor ki düşünüyor :)) neyysa ben gideyim