- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.921
Sende alisirsin tatlimmTakip edemiorum siz nasil yetisionuz kizlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende alisirsin tatlimmTakip edemiorum siz nasil yetisionuz kizlar![]()
İkisi okulda diğeri uyudu bulasik ve çamaşır bekliyor beni Allah tan akşama yemek evde değil) ky gitcem
İnşallah tatlim❤ ümitliyim senden inşallah bulursunuz kız bende çok zorlandım . :)amin inşallah canım
ben çok zor karar veririm heralde..![]()
Ailemi de götürebilme şansım olsa 5 dk durmam canım :)
Hata o kadar alıştık ki herifi bile unuttukAynen biz alıştık!![]()
Herifi neden unutuyorsun bacımHata o kadar alıştık ki herifi bile unuttuk![]()
Esimn bi hatasini görünce hemen seni kadinlara şikayet etmesem himm beni kizdirma :) sonunda bu kadinlar beni evden atmasalarda iyi diyorAynen biz alıştık!![]()
Kiz girmesem bile aklim burdaHerifi neden unutuyorsun bacımakşamları daha az gir kk ya :)
İyiyim canım bebişe uyuyup bebişe kalkıyorumistanbullu naber =)
Kizm diyor belki erkeklerdir seninle konusan yok diyommm onlar gercek hayatta bile kadinlardan akiyor kaldi sanal alemmm hemde kadinlarin olduğu yeer bizdeki cene onlari kacirirHerifi neden unutuyorsun bacımakşamları daha az gir kk ya :)
İyiyim canım bebişe uyuyup bebişe kalkıyorumşimdi de karnını doyurucam yorgunumm sen nasılsın :)
Esimn bi hatasini görünce hemen seni kadinlara şikayet etmesem himm beni kizdirma :) sonunda bu kadinlar beni evden atmasalarda iyi diyor![]()
haha benim ki nickimi filan biliyoo
bi ara bebek topiklerinde çok takılıyodum
geyikte takıl kafanı dağıt dedi
ona uydum ben de![]()
![]()
Iyi tatlim senKızlarrr nasilsiniz![]()