"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

hahah :KK70: şu whataspp olayı baya büyümüş sen yok musun :KK70::KK70: sözde gelip konuşacaktın ama gelmiyorsun :)
Oraya iki kere yazdım ama ben yazana kadar olay büyümüş bana hakaret etsin istemedim ben kendimi tutamam çünkü.
Ya bana gerçekten burdan bildirim gelmiyor hepiniz konuşuyorsunuz çok ilerlemiş konuya nerden dalacağımı bilemiyorum :(

Oraya iki kere yazdım ama ben yazana kadar olay büyümüş bana hakaret etsin istemedim ben kendimi tutamam çünkü.
Ya bana gerçekten burdan bildirim gelmiyor hepiniz konuşuyorsunuz çok ilerlemiş konuya nerden dalacağımı bilemiyorum :KK43:
aynen boşver yazma ya :( cidden küfürler felan havada uçuşuyor :( ya direk dal konuya tatlım❤♡❤♡❤♡ tanıdıksın sonuçta❤♡❤♡❤♡

Selamin hello :hamarat:yemek yaptım islerim vardi yine onlarla ugrastim ancak oturdum daha baktimkii eksikligimm hissedilmiss etiketlenmisimm :) davete icabet edeyimm didim :KK45:
tatlım gelmen için etikertlemem mi lazım. her zaman gelip yazabilirsin ❤♡❤♡❤♡ oo ellerine sağlık❤♡❤♡❤♡
çalışıyorum canım bir yandan da havanın ısınmasını bekliyorum üşüyorum hala ya :/
hangi şehirde yaşıyordun tatlım❤♡❤♡❤♡ çokta ısınmasın ya :D

tatlım gelmen için etikertlemem mi lazım. her zaman gelip yazabilirsin ❤♡❤♡❤♡ oo ellerine sağlık❤♡❤♡❤♡

hangi şehirde yaşıyordun tatlım❤♡❤♡❤♡ çokta ısınmasın ya :KK70:
Hayir tabikisii de .sen benden once davranmissin :) Chocolita Chocolita nerde?

Back
X