- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.981
Iyi etmissin,neler pisirdin bakem :)valla yemek yaptım işte can sıkıntısı buralardayım❤♡❤♡❤♡
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi etmissin,neler pisirdin bakem :)valla yemek yaptım işte can sıkıntısı buralardayım❤♡❤♡❤♡
mercimek çorbası, pilav, karnıyarık (hamilelerden özür diliyorum❤♡❤♡❤♡) sen ne yaptın color?❤♡❤♡❤♡Iyi etmissin,neler pisirdin bakem :)
istanbuldayım tatlım sen nerdesin sabah yağmur yağdı yine :/tatlım gelmen için etikertlemem mi lazım. her zaman gelip yazabilirsin ❤♡❤♡❤♡ oo ellerine sağlık❤♡❤♡❤♡
hangi şehirde yaşıyordun tatlım❤♡❤♡❤♡ çokta ısınmasın ya![]()
maşallah canım iştahının yerinde galiba yiyebiliyor musun istediğini ?mercimek çorbası, pilav, karnıyarık (hamilelerden özür diliyorum❤♡❤♡❤♡) sen ne yaptın color?❤♡❤♡❤♡
Ben herkese laf yetiştiriyorum bir de sınavlarıma çalışıyorum çok meşgulümiyiyiz tatlım yemek yaptım öyle geldim buralarda kimse yok❤♡❤♡❤♡ sen napıyorsun?❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡
Ne kadar guzel tam bir menü.Bizim evde iki uc cesit yenmez tek çeşit yer esim.kalan yemegi de yemez :/ neyse bende ispanak yemegi yaptim beybilisi yanina yogurt sey edicem.bu kaa bizde menü bukadar oluyo :)mercimek çorbası, pilav, karnıyarık (hamilelerden özür diliyorum❤♡❤♡❤♡) sen ne yaptın color?❤♡❤♡❤♡
niğdedeyim ben tatlım❤♡❤♡❤♡istanbuldayım tatlım sen nerdesin sabah yağmur yağdı yine :/
ay çok iştahlıyım kendimi frenliyim yoksa 100 kilo olacağımmaşallah canım iştahının yerinde galiba yiyebiliyor musun istediğini ?
aman bdvyi boşverBen herkese laf yetiştiriyorum bir de sınavlarıma çalışıyorum çok meşgulüm![]()
biz ailecek yemek yemeyi severizNe kadar guzel tam bir menü.Bizim evde iki uc cesit yenmez tek çeşit yer esim.kalan yemegi de yemez :/ neyse bende ispanak yemegi yaptim beybilisi yanina yogurt sey edicem.bu kaa bizde menü bukadar oluyo :)
hoşgeldin kız ❤♡❤♡❤♡ millete senin hayatın hakkında bilgi veriyorumGeldim kızlar buradayım :)
Tamam tatlım teşekkür ederim :*aman bdvyi boşverderslerine çalış tatlım❤♡❤♡❤♡
Seninde eline saglik canimmniğdedeyim ben tatlım❤♡❤♡❤♡
ay çok iştahlıyım kendimi frenliyim yoksa 100 kilo olacağım
aman bdvyi boşverderslerine çalış tatlım❤♡❤♡❤♡
biz ailecek yemek yemeyi severizben canım isterse yaparım
ellerine sağlık tatlım❤♡❤♡❤♡
Hoşgeldin yavreeemmGeldim kızlar buradayım :)
Ne bilgisi veriyosun kızhoşgeldin kız ❤♡❤♡❤♡ millete senin hayatın hakkında bilgi veriyorumaz gel de sende konuş
![]()
yeni eve taışanacağınıNe bilgisi veriyosun kızhakkımda ne merak ediyorsunuz kızlaar
![]()
Hoşbuldum anaamSeninde eline saglik canimm
Hoşgeldin yavreeemm![]()
İnşallah nasip olur taşınmak :) Allah isteyen herkese yeni ev evlat bol bereket nasip etsinyeni eve taışanacağınıne yaptığını felan
![]()
ne zaman tanışınıyordun kız :))İnşallah nasip olur taşınmak :) Allah isteyen herkese yeni ev evlat bol bereket nasip etsin
Ni yapiyorsunHoşbuldum anaam![]()
color o gelir 1 saat gider tekrar gelirNi yapiyorsun
:)) pekiyii canisi bende spor yapmaya gidiyorumm simdi sonra sey ederiizz öpüyorumcolor o gelir 1 saat gider tekrar gelirbebişi uyutmakla uğraşıyordur muhtemelen :))
tamam canım❤♡❤♡❤♡ kolay gelsin . görüşürüz ❤♡❤♡❤♡:)) pekiyii canisi bende spor yapmaya gidiyorumm simdi sonra sey ederiizz öpüyorum![]()