- 30 Ocak 2017
- 14.746
- 200.096
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.001
Kahve yapayımda içeyim diyorum kuzum sen napıyosnNi yapiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahve yapayımda içeyim diyorum kuzum sen napıyosnNi yapiyorsun
aaaa bensiz mi? bende çikolata getireyim bariKahve yapayımda içeyim diyorum kuzum sen napıyosn
bende senin gazına gelip dedim çikolatamYaa kızlar kusura bakmayın oruçlular varsa :s söyleyiverdim ben reglimde şuan
Spor yapicaktim esim cocuga bakamazmis yapamicamKahve yapayımda içeyim diyorum kuzum sen napıyosn
niye bakamıyormuş :))Spor yapicaktim esim cocuga bakamazmis yapamicam![]()
Meraaaabaaahaydi kızlar buyurun yeni arkadaşlıklara , sohbet, muhabbete ve yakın sohbete![]()
merhaba tatlım❤♡❤♡❤♡hoşgeldin❤♡❤♡❤♡Meraaaabaaa
Tembellikten sinir oldum. Isten geldi ve cocuk uyuyor koltugun uzerinde uyudu kaldi bende uyanmasin diye ellemek istemedim yaninda oturucak alti ustu,uzanicakmis amaaan banane bana kilo aldin vs derse ozaman bildiririm ben haddini ona.niye bakamıyormuş :))
ne olacak sanki biraz dursaTembellikten sinir oldum. Isten geldi ve cocuk uyuyor koltugun uzerinde uyudu kaldi bende uyanmasin diye ellemek istemedim yaninda oturucak alti ustu,uzanicakmis amaaan banane bana kilo aldin vs derse ozaman bildiririm ben haddini ona.
Erkekler işte :/Spor yapicaktim esim cocuga bakamazmis yapamicam![]()
Annem büyüttü sağolsun dominanttır biraz çok çektim önce ama şimdi benimde çocuğun olsa bende öyle buyuturdum simdikilerle baş edilmiyor biz misafirlikte annem ye derse al derse yerdik alırdık şimdikiler senden önce atlıyorAmaniin,senin gibi çocuk nerde,oyle 10 çocuk büyütülür maşallah
![]()
Merhaba canım hoş geldinMeraaaabaaa
Yok canım hazırlardı kahvaltımı annem benim sadece uyandırmadı eskiden uykum daha hafifti hiç gelip hadi kalk saat 7 oldu demedi annem benden kaynaklı yani tık sesi olsa uyanırdım gerçi şimdide uyanirimda bu sorunlardan ışte beyin kapatıyor kendini dış dunyayaPeki,şimdi baktığında geriye,kızmıyormusun annene,tek başına çocuk yiyecek,okula gidecek falan
çikolatam benim dışımdaki herkese yazdın bi bana yazmadın amaMerhaba canım hoş geldin
Biraz geç oldu ama gel.sarilak kız çikolataBenim kızgel sarılalım yumoş yumoş
![]()
Memelerden sarılamıyoruz kiBiraz geç oldu ama gel.sarilak kız çikolata![]()
Bana mesaj mı atmıştın canımçikolatam benim dışımdaki herkese yazdın bi bana yazmadın ama![]()
evetBana mesaj mı atmıştın canım