- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.041
Millet bugün uyuyor ben uyuyamadım vallaAzcık uyuyayım dedim,çamaşırlar asılmamış kaldı,asıp mutfağa gireyim,siz konuşun güzeller,gelince okurum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Millet bugün uyuyor ben uyuyamadım vallaAzcık uyuyayım dedim,çamaşırlar asılmamış kaldı,asıp mutfağa gireyim,siz konuşun güzeller,gelince okurum![]()
kız sende uyusuna :) ❤♡❤♡❤♡Millet bugün uyuyor ben uyuyamadım valla![]()
sağol canım benim❤♡❤♡❤♡ senide sınav sonrası bekliyorum inşallah❤♡❤♡❤♡
Soylene soylene tmm dedirttim hahane olacak sanki biraz dursasanki 3 saat spor mu yapacaksın
aynen öyle de valla❤♡❤♡❤♡
işte kadının gücü hahahaSoylene soylene tmm dedirttim haha![]()
Çenenin gücü benceişte kadının gücü hahaha❤♡❤♡❤♡
hahah :)) iyi yapmışın tatlım❤♡❤♡❤♡Çenenin gücü bence![]()
Yaaa uyursun bekle saat bir buçukta çıktım evden oruçlu halimle bir saat önce girdim çarşıda işlerim vardı nereye uyuyorsun kilerimi duzenlicem simdidekız sende uyusuna :) ❤♡❤♡❤♡
hmm :) ne diyim tatlım kolay gelsin erken yat akşam bari❤♡❤♡❤♡Yaaa uyursun bekle saat bir buçukta çıktım evden oruçlu halimle bir saat önce girdim çarşıda işlerim vardı nereye uyuyorsun kilerimi duzenlicem simdide
Paca yemeden birağmayiğama peşini bırakmayız o zaman❤♡❤♡❤♡
hoşgeldin tatlım❤♡❤♡❤♡Paca yemeden birağmayiğ![]()
Hos geldim canimmmhoşgeldin tatlım❤♡❤♡❤♡
herifi mi uyuttunHos geldim canimmmherifi anca uyuttumm
Merhaba melegim guzel kralicem. :) pek keyfim yok kendi halimde takiliyorum oyle. Arada kabuguma cekiliyorum. Size keyifli sohbetler dilerim. Memnun oldum etiketi gorunce. ❤❤❤mahperi hatun kız gel sohbete❤♡❤♡❤♡
neden keyfin yok tatlımMerhaba melegim guzel kralicem. :) pek keyfim yok kendi halimde takiliyorum oyle. Arada kabuguma cekiliyorum. Size keyifli sohbetler dilerim. Memnun oldum etiketi gorunce. ❤❤❤
he kiz zatne derdim basimdan askin bu gun eve erken gelmisherifi mi uyuttunhahah :))
hahah iyi yapmışın tatlım❤♡❤♡❤♡ hazır mı yemek akşama ❤♡❤♡❤♡he kiz zatne derdim basimdan askin bu gun eve erken gelmisbirakmiyi iki lafin belini kiralimm erken tuttugu gelmis
![]()
Galiba kekler yandihahah iyi yapmışın tatlım❤♡❤♡❤♡ hazır mı yemek akşama ❤♡❤♡❤♡